Μήπως τελικά το μωρό της Τανσκένδης ήταν ένας χρονοταξιδιώτης από το μέλλον; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Μήπως τελικά το μωρό της Τανσκένδης ήταν ένας χρονοταξιδιώτης από το μέλλον;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
17 Ιανουαρίου 2016 09:49:00

Το πιο σημαντικό γεγονός στη πρώην Σοβιετική Ένωση πρέπει να θεωρηθεί αυτό που συνέβη στις 8 μ.μ. της 14ης Ιουλίου 1983, κοντά στο χωριό  Σοσνόβσκα, στη Σοβιετική Κεντρική Aσία, ΒΑ της Τασκένδης.
Καθώς είπαν οι μάρτυρες, ο ήλιος μόλις είχε εξαφανιστεί πίσω από τα βουνά, όταν ξαφνικά ο  χλωμός ουρανός εξερράγη σε ένα τρεμάμενο κόκκινο χρώμα που προμήνυε συμφορές. Δευτερόλεπτα αργότερα  ένας ήχος σαν από πολλούς κεραυνούς αντήχησε στα γύρω βουνά. Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν. Ο ουρανός στα νότια της Σοσνόβσκα πήρε ένα λαμπρό πορφυρό χρώμα.  Παρόμοιες αναφορές για μια γιγαντιαία φωτεινή έκρηξη έγιναν και από χωρικούς των Κας-Τερκιρμέν και Κάρα  Μπάλτι. Ηταν ακόμα ξημερώματα όταν τρία ελικόπτερα εντόπισαν το σημείο έκρηξης. Ειδικοί στρατιωτικοί ερευνητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο σημείο αυτό, ενώ ο στρατός κύκλωσε την περιοχή.


Φήμες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά στο Φρούνζε, μια πόλη με πληθυσμό 450.080 κατοίκων, έλεγαν ότι οι ερευνητές είχαν προσδιορίσει το προφίλ του αεροσκάφους που είχε συντριβεί:  ήταν κυκλικό, σε σχήμα δίσκου με διάμετρο περίπου 30 μέτρα. Επίσης βρέθηκαν καμένα απομεινάρια δύο σωμάτων που έμοιαζαν με ανθρώπινα τα οποίο μεταφέρθηκαν αλλού.

Ήταν περίπου 10 το βράδυ όταν οι ερευνητές ειδοποιήθηκαν για ένα ακόμη αντικείμενο που είχε πέσει από τον ουρανό στους λόφους, τέσσερα χιλ. ΝΔ της Σοσνόβκα. Οταν έφτασαν εκεί είδαν μια μεταλλική κάψουλα σε σχήμα αυγού, η οποία είχε μήκος 1.50 μ. Περίπου και 0,75 μ. πλάτος, και ήταν εφοδιασμένη με ρουκέτες προσγείωσης.
Το Πάνω μέρος της φαινόταν να έχει κάτι που έμοιαζε με αρθρωτό Καπάκι. Ο συνταγματάρχης Αιτμάτοφ που ήταν επικεφαλής της ομάδας, απέκλεισε αμέσως την περιοχή από τον υπόλοιπο κόσμο. Έδωσε διαταγή ν” ανοίξουν αμέσως το καπάκι. Έτσι κατά τις τρεις το πρωί κάτω από το  φως των προβολέων των τριών ελικοπτέρων, η ομάδα ελευθέρωσε το σκέπασμα. Κατάπληκτοι αντίκρισαν ένα μωρό με ανθρώπινη όψη που ανέπνεε κανονικά και φαινόταν να κοιμάται.
Αμέσως μετέφεραν το μωρό στο Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών του Φρούνζε και κατόπιν, για μικρό χρονικό διάστημα, στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων για παιδιά στη γειτονική Αλμα Ατα, Το μωρό το παρακολούθησε ο δρ. Μιχαήλ Ιμπραγκίμοφ, που το περιέγραψε ως εξής:
Ο Κόσμικ (αυτό το παρατσούκλι του έδωσαν οι νοσοκόμες) είναι ο μοναδικός ασθενής μας. Βρίσκεται σε ένα δωμάτιο στον πέμπτο όροφο του Ινστιτούτου μας. Έχει ύψος 66 εκατοστά και ζυγίζει 11 κιλά. Το μωρό φαίνεται σαν ανθρώπινο, εκτός από κάποιες μεμβράνες στο δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του, κάτι που δείχνει ότι Ίσως τα όντα αυτά περνούν μεγάλες χρονικές περιόδους στο νερό. Οι ακτίνες Χ δείχνουν ότι το σώμα του είναι όπως του ανθρώπου, με την εξαίρεση μιας κάπως μεγαλύτερης καρδιάς…  Η καρδιά καθώς και τα άλλα όργανα, βρίσκονται στην ίδια θέση όπως και στους ανθρώπους. Ο σφυγμός είναι κάπως μικρότερος από τον ανθρώπινο, κάπου 68 σφυγμοί το λεπτό. Η πίεση του αίματος είναι κανονική, εκτός από αυξημένη εκπομπή σωματιδίων. Αυτό σημαίνει ότι τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες είναι περισσότερο από πιθανές. Γενικά όμως όλες οι λειτουργίες του συμπίπτουν με τις λειτουργίες ενός κανονικού παιδιού. Δεν έχει καθόλου μαλλιά, ούτε φρύδια και βλεφαρίδες. Τα μάτια του είναι λαμπερά, πορφύρα στο κέντρο και με ανοιχτό πράσινο χρώμα στο εξωτερικό. Το μωρό δεν τα κλείνει ποτέ, ούτε για να κοιμηθεί. Μπορούμε να πούμε πότε κοιμάται μετρώντας το σφυγμό και την αναπνοή του. Ο Κόσμικ δεν έκανε καμιά προσπάθεια να μπουσουλίσει. να σηκωθεί ή να μιλήσει. Δεν γελάει ούτε κλαιει, δεν έχει βγάλει κανένα φωνητικό ήχο. Μένει απλά ξαπλωμένος στο μικρό του κρεβατάκι”.
Οι γιατροί δεν ήξεραν τι συμπέρασμα να βγάλουν από αυτό. Προσωπικά, συνεχίζει ο δρ. Ιμπραγκίμοφ, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι οι γονείς του είναι νεκροί. και ότι βρίσκεται σε ξένο περιβάλλον. Δεν έχει δόντια και τον ταΐζουμε παιδικές τροφές. Στην πραγματικότητα το μόνο συναίσθημα που είδα ποτέ να εκφράζει, ήταν όταν προσπαθήσαμε να τον ταΐσουμε με λιωμένο σπανάκι. Το μωρό το έφαγε αμέσως με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα υγιές, αλλά ακριβώς επειδή δεν έχει φυσική ανοσία στις ανθρώπινες ασθένειες, φοβάμαι ότι ακόμα και ένα κρύωμα Θα μπορούσε να καταλήξει σε πολύ επικίνδυνη μόλυνση. Και το μωρό είναι τόσο παθητικό Δεν έχει καμιά επιθυμία να παλέψει για τη ζωή του… Προσπαθήσαμε να του δώσουμε παιχνίδια για να παίξει. Τα κοιτάζει με απάθεια. Το μοναδικό παιχνίδι που του προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ένα αεικίνητο, το οποίο είναι φτιαγμένο από αστραφτερά κομμάτια αλουμινίου κρεμασμένα με κλωστές που συνεχώς στριφογυρίζουν και κινούνται. Νομίζω ότι είναι γοητευμένο με αυτό.
Ας σημειωθεί ότι αυτό το περιστατικό θεωρήθηκε άκρως απόρρητο. Υπήρχε απόλυτη κατάσταση ασφαλείας και οπλισμένοι φρουροί περιπολούσαν στο κτίριο όλο το εικοσιτετράωρα. Οι γιατροί που είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του Κόσμικ εργάζονταν σε κατάσταση απόλυτης μυστικότητας. Δυστυχώς, μετά από τρεις μήνες ο Κόσμικ πέθανε. Έτσι τουλάχιστον είπαν οι αρμόδιες αρχές. Μήπως όμως η πραγματικότητα είναι άλλη; Μήπως δεν πέθανε, αλλά ανατρέφεται μυστικά από Σοβιετικούς επιστήμονες, αποφασισμένους να κρατήσουν αυτή την φανταστική εμπειρία αποκλειστικά για τους εαυτούς τους; Οποία κι αν είναι η αλήθεια, το βέβαιο είναι πως το Κιργιστάν δέχτηκε έναν απρόσκλητο κοσμικό επισκέπτη.
ΠΗΓΗ http://antexeistinalitheia.gr/2010-05-23-19-57-15/


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: