Κομποτάδες… το χωριό με τα Βρίλ;;;

Κομποτάδες... το χωριό με τα Βρίλ;;;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει, διηγηθεί ή ζήσει κατά περιπτώσεις ιστορίες, αφηγήσεις ή μύθους από τους αρχαίους έως τους σύγχρονους καιρούς που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά από στόμα σε στόμα, γύρω από την ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΖΩΗ.Ιστορίες για νεράιδες, ξωτικά και υποχθόνια πλάσματα που κατοικούν κάτω από τα πόδια μας. Για τα παραπάνω θα αναφερθούμε κυρίως στην περιοχή της Οίτης και συγκεκριμένα στο χωριό Κομποτάδες, ένα χωριό κτισμένο στους πρόποδες της Οίτης που έχει ένα αρνητικό για τους κάτοικους του γνώρισμα. 

 Κομποτάδες... το χωριό με τα Βρίλ;;;

Υπολογίζεται ότι κοντά στον μέσο πληθυσμό του είναι τα κρούσματα ψυχασθένειας, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. (Σημ. Aragorn : Αυτό μπορεί να εξηγηθεί αν έχουν γίνει γάμοι στενών συγγενών μεταξύ τους. Και είναι πιθανό αν οι Κομποτάδες ήταν στο παρελθόν ένα απομονωμένο χωριό). Γιατί συμβαίνει αυτό? Τι το προκαλεί? Εκεί κοντά στο βουνό της Οίτης υπάρχουν σπηλαία (πύλες), που κατά πολλούς οδηγούν στα έγκατα της Γης. Κατά το παρελθόν επισκέπτες, ερευνητές ή απλές παρέες συνήθως νεαρών ατόμων, πλησίασαν και ερεύνησαν όσο μπορούσαν το εσωτερικό τους.

Πολλές οι ιστορίες που έχουν ακουστεί: 

  • Οπτασίες από πλάσματα που μοιάζουν με καλικάντζαρους, βριλ, γκρίζους δούλους ή κατά την τοπική παράδοση από Νταούτιδες. 
  • Απώλεια συνείδησης και χρόνου. 
  • Απώλεια φωνής. 
  • Περίεργοι θόρυβοι Παρέες που το μόνο που κατάφεραν είναι να μην ξαναπλησιάσουν σε αυτά τα σπήλαια και να προστεθούν στα “θύματα” αυτών των απόκοσμων εισόδων, φωνές που σε καλούν να περάσεις στον δικό τους κόσμο (Κοίλη Γη). 

Όπως αναφέραμε παραπάνω οι θρύλοι γύρω από την ύπαρξη πλασμάτων που περιγράφονται ως κοντά σε ύψος,(60cm) τριχωτά, άσχημα με δόντια αιχμηρά και πυρήνα μάτια είναι πολλοί γύρω από την περιοχή του χωριού Κομποτάδες, ιστορίες όπως ότι αυτά τα πλάσματα (Νταούτιδες) ανεβαίνουν στη πλάτη του περαστικού ανθρώπου, όταν βρίσκεται σε απόμερα μονοπάτια αλλά μερικές φορές και σε δρόμους που μπορούν να εμφανιστούν αυτά τα πλάσματα με απώτερο σκοπό την “αρπαγή” της φωνής του θύματος (ανθρώπου) από τον Νταούτη. Άλλες περιπτώσεις είναι να βρεθούν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης (συνήθως νύχτα) από τους Νταούτιδες και με προβλήματα ψυχολογικά κυρίως στο υπόλοιπο της ζωής του θύματος. Κάποτε αυτά γινόταν λένε οι “παλιοί” οι γέροντες και οι γερόντισσες. Δεν λείπουν όμως δυστυχώς και στις μέρες μας αυτά που αναφέραμε παραπάνω, αναφορές που βρήκαμε, ακούσαμε, μας παρουσίασαν ακόμη και θύματα αυτών των άτυχων συναντήσεων Ένα είναι σίγουρο, ότι κάτι θα υπάρχει πίσω από αυτόν τον λαϊκό μύθο, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

Συμβουλές: Αποφύγετε μοναχικά μονοπάτια, πυκνά δέντρα, ποτάμια, πήγες ή δρόμους που δεν ξέρετε που οδηγούν και αν ποτέ πάτε στα σπήλαια του χωριού Κομποτάδες καλό θα ήταν να έχετε αυτοκίνητο και όχι μηχανή, για ευνόητους λόγους, η οποία επαφή με τον Νταούτη μπορεί να αποβεί ΜΟΙΡΑΙΑ (σωματικά και ψυχολογικά), προτίμηση τους να επιτίθενται σε άνδρες χαμηλού αναστήματος, αδύνατους και αδύναμους και η μυρωδιά που τους οδηγεί στο “θύμα” είναι αυτή του τσιγάρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μια βόλτα στην ορεινή περιοχή του χωριού μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη… ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΕΣ!!! ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ…

ΠΗΓΗ http://www.paranormap.net
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: