Τέλη κυκλοφορίας: Το chip που θα έχουμε πλέον στα αυτοκίνητά μας – Πώς θα “καρφώνει” όσους δεν πληρώνουν | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τέλη κυκλοφορίας: Το chip που θα έχουμε πλέον στα αυτοκίνητά μας – Πώς θα “καρφώνει” όσους δεν πληρώνουν

 

Την Παρασκευή τελειώνει η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και δεν θα δοθεί νέα
– Το πρόστιμο για όσους δεν πληρώσουν είναι το διπλάσιο ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας
– Οι πληροφορίες για το νέο τσιπάκι στα αυτοκίνητα αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες θα το πληρώσουν
– Με το νέο αυτό τσιπάκι, θα ενημερώνεται άμεσα η εφορία κάθε ιδιοκτήτη Ι.Χ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει πως όποιος δεν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι την Παρασκευή θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο που ισοδυναμεί με το διπλάσιο ποσό από τα τέλη κυκλοφορίας.


Για κάποιον δηλαδή με ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικά του 2007 που καλείται να πληρώσει 280 ευρώ, αυτός εάν δεν πληρώσει μέχρι την Παρασκευή θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ίσο με 560 ευρώ.
Το θέμα είναι πως η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδια για να μπορέσει να “πιάσει” όλους εκείνους που θα αγνοήσουν τα τέλη κυκλοφορίας και θα κυκλοφορούν στους δρόμους χωρίς να τα έχουν πληρώσει.
Το οικονομικό επιτελείο σκοπεύει εντός του 2016 να δημιουργήσει μία εφαρμογή μέσω ενός chip με το οποίο θα μπορεί να ελέγχεται ποιός έχει ή δεν έχει πληρώσει.
Αυτό το chip θα τοποθετείται με κάποιον – άγνωστο προς το παρόν – τρόπο στο αυτοκίνητο και η αγορά του, σύμφωνα με πληροφορίες θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ.
Ένα ειδικό όχημα που θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο θα έχει τη δυνατότητα να σκανάρει και να εντοπίζει όλα εκείνα τα αυτοκίητα που δεν διαθέτουν το συγκεκριμένο chip, με στόχο αυτομάτως να ενημερώνεται η εφορία και να προσδιορίζει άμεσα το πρόστιμο.
 ΠΗΓΗ NEWSIT


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: