Έρχεται “τσιπάκι” μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων!

Έρχεται “τσιπάκι” μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων!

Κανονικό ηλεκτρονικό φακέλωμα φαίνεται ότι ετοιμάζει μαζί με τα τέλη το υπουργείο για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” από το υπουργείο προωθείται σχέδιο με το οποίο μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων οι ιδιοκτήτες θα προμηθεύονται και ένα αυτοκόλλητο το οποίο θα περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό “τσιπάκι” το οποίο θα περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του αυτοκινήτου, κυρίως τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά, όπως εάν έχει περάσει ΚΤΕΟ, εάν είναι ασφαλισμένο και φυσικά εάν έχει πληρώσει ο Ιδιοκτήτης τα τέλη κυκλοφορίας.

Και τέλη με το… μήνα!
 

Παράλληλα σχεδιάζεται να υπάρξει δυνατότητα ανάκτησης των πινακίδων για έναν ως τρεις μήνες για όσους το επιθυμούν με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου με βάση τα ετήσια τέλη των αυτοκινήτων.
Για παράδειγμα αν κάποιος πάρει τις πινακίδες για τρεις μήνες θα πληρώνει το ένα τέταρτο των τελών που αντιστοιχούν στα τέλη του αυτοκινήτου του.

Ως τώρα υπάρχει πρόβλεψη για μειωμένα τέλη αυτοκινήτων αλλά μόνο για το υπόλοιπο του έτους, δηλαδή εάν κάποιος πάρει πίσω τις πινακίδες του τον Φεβρουάριο καλείται να πληρώσει τα 10/12 των τελών
ΠΗΓΗ NEWSIT

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: