Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο)

Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο)

Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της 95 ΑΔΤΕ στο νησί των Ιπποτών  που σε ένα τακτικό επιχειρησιακό 4ήμερο ξεδίπλωσαν τις ικανότητες τους και έδειξαν  το τι πρέπει να περιμένουν αν κάποιοι από την άλλη όχθη κάνουν την αποκοτιά να περάσουν τα νερά που χωρίζει το νησί !

Από 02 έως 05 Νοεμβρίου 2015 οι Μονάδες και οι Ανεξάρτητες Υπομονάδες της 95 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) εκτέλεσαν τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο)
Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Δοκιμάστηκε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων αμυντικών και επιθετικών επιχειρήσεων, όπως:
– Εξάλειψη Προγεφυρωμάτων και Αεροπρογεφυρωμάτων.
– Διεξαγωγή Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Μικρών Κλιμακίων «Η Μηχανοκίνητη Διμοιρία κατά την επίθεση».
– Εφαρμογή Σχεδίων Ετοιμότητας και Συναγερμού των Μονάδων και μετάβαση στο Χώρο Τελικού Προορισμού (ΧΤΠ.
– Επανδρώσεις Τοποθεσιών Αμύνης.
Επιπλέον εκτελέσθηκαν Βολές, ημέρα και νύχτα με όλα τα μέσα πυρός που διαθέτει η 95 ΑΔΤΕ και εξετάσθηκαν ειδικά αντικείμενα όπως:Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο)
Ανάπτυξης Σταθμού Διαλογής.
– Περισυλλογής Αρμάτων.
– Διακομιδές τραυματιών.
– Ανάπτυξης Κινητού Σημείου Εφοδιασμού (ΜΣΕΦ)   με την λειτουργίας συλλογής ανεφοδιασμού Ελικοπτέρων ,ακόμα  και της λειτουργίας κινητών αρτοποιείων.
Ακόμη αναπτύχθηκαν ελεύθεροι σκοπευτές  που πήραν κατάλληλες θέσεις και διατάχθηκαν να κάνουν κάλυψη και απόκρυψη και να δράσουν αποκλειστικά στο απόλυτο σκοτάδι ..Την απεικόνηση του εχθρού ανέλαβαν Κομάντος που εκτέλεσαν εφόδους και αποβάσεις απο την Θάλασσα!
ΠΗΓΗ BETERANOSΑπίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο) Απίστευτη η κινητοποίηση των Δυνάμεων της «95 ΑΔΤΕ» στο νησί των Ιπποτών! (Εντυπωσιακές φώτο)
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: