Εντόπισαν εξωγήινο στον πίνακα της Μόνα Λίζα! (video+photo)

Εντόπισαν εξωγήινο στον πίνακα της Μόνα Λίζα! (video+photo)

Μπορεί το πρόσωπο «πίσω» από τη Μόνα Λίζα να παραμένει άλυτο μυστήριο, ωστόσο σύμφωνα με μια θεωρία… συνομωσίας που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, στο διάσημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίτσι «κρύβεται» η απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινης ζωής!

Συγκεκριμένα, ερευνητές του… υπερφυσικού, όχι μόνο ισχυρίζονται ότι «έσπασαν» τον «κώδικα του Ντα Βίτσι», αλλά ανακάλυψαν στη «Μόνα Λίζα» έναν εξωγήινο αρχιερέα!
Σε βίντεο μάλιστα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας «Crucible», η ειδική ομάδα που μελετά κάθε τι απόκοσμο, αποκαλύπτει την κρυφή μορφή ζωής που «κατοικεί» στον πίνακα, «φωτίζοντας» τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα χέρια της, την κόμμωση, ακόμα και την ένδυσή της!


«Πολλοί θεολόγοι πιστεύουν ότι ο Ντα Βίντσι περνούσε υποσυνείδητα μηνύματα μέσω των έργων του», αναφέρει στο βίντεο μια φωνή από υπολογιστή, συμπληρώνοντας: «Αν αυτό αληθεύει, τότε η Μόνα Λίζα ζωγραφίστηκε για να κρύψει σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα, ενδεχομένως σχετικά με την εξωγήινη ζωή και την επιρροή της στο εσωτερικό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας».
Εντόπισαν εξωγήινο στον πίνακα της Μόνα Λίζα! (video+photo)
Την… απογοήτευση ωστόσο σας την κρατήσαμε για το τέλος, καθώς στο βίντεο δεν υπάρχει κάποια σαφή απάντηση για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, παρά μόνο χρώματα που τονίζουν τα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται, τέλος, ότι το 2010, ιστορικοί τέχνης ισχυρίστηκαν ότι στα μάτια της Μόνα Λίζα ανακάλυψαν μικροσκοπικούς αριθμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιον κώδικα…

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: