ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ

22 Σεπτεμβρίου 2015 23:18:00

Μια από τις εταιρείες ειδικού σκοπού, στην οποία, γνωστή συστημική τράπεζα τιτλοποιούσε κατά χιλιάδες τα δάνειά σας, ήταν η εδρεύουσα στο Λονδίνο (55 BAKER STREET, LONDON) εταιρεία με την επωνυμία “ANAPTYXI APC LIMITED”.
Η εταιρεία αυτή, προς μεγάλη μου έκπληξη, παρίσταται στα Δικαστήρια και αιτείται την έκδοση Διαταγών Πληρωμής. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, η τράπεζα στην οποία ανήκε (αποδεικτικές προς τούτο είναι οι ετήσιες καταστάσεις της εν λόγω τράπεζας, όπου η εταιρεία αναφέρεται ως περιουσιακό στοιχείο της Ελληνικής Τράπεζας), εμφανίζεται ως ειδικός διάδοχός της και υπό την ιδιότητα αυτή αιτείται και πετυχαίνει την έκδοση Διαταγών Πληρωμών.
Και μάλιστα, οι μεν Δικαστές θεωρούν ότι η εταιρεία υφίσταται κανονικά, οι δε συνάδελφοί μου, θεωρούν, ότι έχουν να αντιδικήσουν με υπαρκτό νομικό πρόσωπο, το οποίο νομιμοποιούν, άθελά τους κι εν αγνοία τους, στρέφοντας τα βέλη τους, πρωτίστως, στη διαδικασία της τιτλοποίησης και δευτερευόντως, στη δανειακή σύμβαση, ως μερικώς άκυρο μηχανισμό παραγωγής χρέους, δηλαδή, ως μερικώς άκυρη αιτία πληρωμής.

Εν προκειμένω, όλα τα παραπάνω συνιστούν τετελεσμένη απάτη σε κάθε ακροατήριο.
Η εταιρεία αυτή δεν υπάρχει πια. Λύθηκε και όλα τα περιουσιακά της στοιχεία της “ANAPTYXI APC LIMITED” ρευστοποιήθηκαν. 
Στον παρόντα χρόνο είναι ανυπόστατο νομικό πρόσωπο. 
Δεν έχει νομική προσωπικότητα. 
Δεν έχει ικανότητα δικαίου.
Δεν έχει ικανότητα διαδίκου.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε την 29 Αυγούστου 2006. Ωστόσο, μπήκε σε εκκαθάριση, ρευστοποιήθηκαν όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και την 24-01-2013 η εταιρεία λύθηκε.
Συνεπώς, δεν νομιμοποιείται κανείς να παρίσταται για την εν λόγω εταιρεία, καθώς το ίδιο το νομικό πρόσωπο δεν υφίσταται.
Αφετέρου, ειδική διαδοχή της εταιρείας, μπορεί ενδεχομένως να υπάρξει, μόνο επί τη βάσει του κατακυρωτικού τίτλου, με τον οποίο, η φερόμενη ως ειδική διάδοχος θα πρέπει να αποδείξει, ότι περιήλθε νόμιμα στην κατοχή της η εκάστοτε απαίτηση.
Ελλείψει του κατακυρωτικού τίτλου, ή έστω, ελλείψει προϋφιστάμενης συμβατικής εκχώρησης των δανειακών απαιτήσεων, κανείς δεν νομιμοποιείται ενεργητικά, στην προβολή αξιώσεων από δανειακή σχέση, που αποτέλεσε περιουσιακό στοιχείο της λυθείσας εταιρείας και η οποία, είτε δεν προκύπτει συμβατικά, ότι επανεκχωρήθηκε στην Ελληνική τράπεζα, είτε δεν κατακυρώθηκε, ως ρευστοποιηθέν περιουσιακό στοιχείο στην τελευταία.
Τα αποδεικτικά των ισχυρισμών μου έγγραφα, μπορείτε να τα κατεβάσετε στην Αγγλική γλώσσα από ΕΔΩ (δυστυχώς, απαιτείται η καταβολή αμοιβής), ενώ σχετικές πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από ΕΔΩ και από ΕΔΩ (όλες οι παραπομπές είναι στην Αγγλική γλώσσα, αφού άλλωστε, η εταιρεία αυτή είχε την έδρα της στο Λονδίνο).
Έτσι, επειδή δεν αντέχω την νομιμοποιημένη αδικία “στο όνομα του Ελληνικού λαού”
 
ΠΗΓΗ http://mariosmarinakos.blogspot.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: