Σπόροι από Αμερική βρέθηκαν σε ναυάγιο ελληνικού πλοίου.Πηγανε στην Αμερικη απο το 200 π.χ

Σπόροι από Αμερική βρέθηκαν σε ναυάγιο ελληνικού πλοίου.Πηγανε στην Αμερικη απο το 200 π.χ
Σπόρια από την Αμερική έτρωγαν οι πρόγονοι μας πριν από 2.200 χρόνια!

Το 1989 βρέθηκε ένα αρχαίο αρχαίο ελληνικό πλοίο που βυθίστηκε έξω από την ιταλική πόλη Τοσκάνη στο δεύτερο αιώνα π.Χ..Στο πλοίο βρέθηκαν και συσκευασμένα φάρμακα που ήταν ανέγγιχτα από το νερό. Αυτό νομίζω ότι είναι γνωστό.
Άγνωστο είναι ότι στο Robert Fleischer του Smithsonian στο Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο στην Ουάσιγκτον, ανέλυσαν 2 από τα φάρμακα αυτά. Διαπίστωσαν ότι το καθένα είναι, ένα μίγμα από δώδεκα διαφορετικά εκχυλίσματα φυτών.


Καρότα, ραπανάκια, σέλινο, άγριο κρεμμύδι, δρυς, λάχανο, τριφύλλι, κλπ. καθώς και μερικά που τα έφεραν οι έλληνες από την Αιθιοπία, την Ινδία και την Ανατολική Ασία.
Αλλά το πιο εκπληκτικό πράγμα είναι ότι στα χάπια βρέθηκαν ηλιέλαιο, ηλιέλαιο όμως που έβγαινε από ηλιόσπορους μόνο από την Αμερική .Για πρώτη φορά τέτοιους ηλιόσπορους φέρανε στην Ευρώπη οι Ισπανοί τον 16 αιώνα μ.Χ. Οι ελληνες δηλ. τρώγανε ηλιόσπορους από Αμερική πριν από 2.200 χρόνια . Να μια μεγάλη απόδειξη ότι οι Ελληνες πήγανε στην Αμερική. Είχανε βρει και σπόρους από καλαμπόκι και υπήρχε και άγαλμα που κρατούσε καλαμπόκι.

ΠΗΓΗ : ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: