Πανελλαδική άσκηση τηλεπικοινωνιών ΕΡΜΗΣ σε περίπτωση σεισμού
Πανελλαδική άσκηση τηλεπικοινωνιών ΕΡΜΗΣ σε περίπτωση σεισμού

Ολοκληρώθηκε µε επιτυχία η άσκηση αντιµετώπισης επιπτώσεων από σεισµό µε την κωδική ονοµασία ΤΑΚ 24 την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Οµάδα ∆ιάσωσης Αττικής.

Στην άσκηση η οποία πραγµατοποιήθηκε στη Βάρη Αττικής από τα ξηµερώµατα Σαββάτου 3 Νοεµβρίου µέχρι τα ξηµερώµατα της Κυριακής 4 Νοεµβρίου συµµετείχαν και επτά µέλη της Ελληνικής Οµάδας ∆ιάσωσης Αργολίδας.

Εκτός των «σεναρίων» απεγκλωβισµού πραγµατοποιήθηκαν και αρκετά σεµινάρια και παρουσιάσεις, τα οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συµµετέχοντες, όπως παρουσίαση διασωστικού οχήµατος της ΕΜΑΚ ,παρουσίαση διασωστικών σκύλων και τρόπου δράσης τους σε περιπτώσεις έρευνας επιζώντων σε ερείπια καθώς και παρουσίαση για την φύση των σεισµών από γεωλόγο.

Παράλληλα η Ε.Ο.Δ Αργολίδας συμμετείχε στην πανελλαδική άσκηση τηλεπικοινωνιών ΕΡΜΗΣ με τα μέλη της να πραγματοποιούν ασύρματη επικοινωνία με άλλους σταθμούς σε πανελληνία εμβέλεια.
 ΠΗΓΗ : www.zougla.gr

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: