Η μυστική βάση “Dulce” και οι εξωγήινοι

Η μυστική βάση "Dulce" και οι εξωγήινοι

Η μυστική Βάση, Dulse Underground Genetics Facility, είναι το πρώτο βιογενετικό εργαστήριο στη γη, της αμερικανικής κυβέρνησης και πολλοί υποστηρίζουν, ότι συνεργάζεται με εξωγήινα όνταΠρόκειται για μια υπόγεια εγκατάσταση κοντά στο New Mexico, της οποίας η ύπαρξη είναι άγνωστη στον περισσότερο κόσμοΤο σύμβολο της βάσης, ήταν ένα τρίγωνο που κοιτάει προς τα κάτω και μέσα του ένα Τ (σαν το ελληνικό κεφαλαίο ταυ).
Οι πρώτες μαρτυρίες για τη συγκεκριμένη βάση, προήλθαν από ανθρώπους, που εργάστηκαν για την κατασκευή της και δούλεψαν στα εργαστήρια, από άτομα σε μυστικές υπηρεσίες (FBI, CIA, NSA) και από διάφορους διαπιστευμένους ερευνητές. Αργότερα, εφόσον το θέμα πήρε δημοσιότητα, ασχολήθηκαν περισσότεροι, έως ότου επιβεβαιώθηκε ότι η μυστική βάση Dulse, τελικά υπάρχει και δεν είναι αποκύημα φαντασίας κάποιων συνομωσιολόγων.
Έκτοτε, αν και πολλοί προσπάθησαν να αποκαλύψουν, την αλήθεια για το τι γίνεται εκεί μέσα, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με την αμερικανική κυβέρνηση να δείχνει τρομερό ζήλο, ως προς τη διατήρηση άκρας μυστικότητας, γύρω από τη βάση Dulse. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται, ότι όποιος έφθασε κοντά στη λύση του μυστηρίου, ή όποιος γνώριζε και μίλησε δημόσια, ξαφνικά έχασε τη ζωή του, με τρανταχτό παράδειγμα τον Phil Schneider, όπου βρέθηκε δολοφονημένος τον Ιανουάριο του 1996, μέσα στο διαμέρισμά, του εφτά μήνες αφότου έδωσε μια δημόσια διάλεξη για την βάση Dulse και για την ύπαρξη εξωγήινων όντων, τους “Grey” (Γκρίζους).
Ο Phil Schneider ήταν ήδη γνωστός, καθώς είχε 17 χρόνια εργασιακής εμπειρίας ως γεωλόγος μηχανικός και εργάστηκε για την αμερικανική κυβέρνηση, στα “black projects” (μαύρα σχέδια), σε υπόγειες βάσεις όπως Area 51, S-4 και Los AlamosΟ ίδιος είχε πει, ότι ήταν ένας εκ των τριών ανθρώπων, που επιβίωσε από τη μάχη του 1979, μεταξύ των Γκρίζων και του αμερικανικού στρατού, που έλαβε χώρα μέσα στις υπόγειες εγκαταστάσεις της Dulse και πως είχε κιόλας σκοτώσει δύο από αυτά τα εξωγήινα όντα. Αργότερα, δημιουργήθηκαν και άλλα βιογενετικά εργαστήρια, σαν αυτό της βάσης Dulse, στο Colorado, στη Nevada και στην Αριζόνα.


Ας δούμε τώρα τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από αυτά που έχουν κατά καιρούς ειπωθεί για τη μυστική βάση Dulse.

Η μυστική βάση "Dulce" και οι εξωγήινοι

Η βάση Dulse βρίσκεται 1 χλμ κάτω απ’ τη γη, και απαρτίζεται από πολλά πατώματα, εκ των οποίων τα 7, είναι μέχρι στιγμής γνωστά. Τα συστήματα ασφαλείας είναι δρακόντια, λειτουργούν με κάρτες ξεχωριστά για κάθε πάτωμα και όσο κατεβαίνει το επίπεδο, τόσο ανεβαίνει και το επίπεδο ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως το αντικείμενο αλλάζει από πάτωμα σε πάτωμα και ότι στα κατώτερα επίπεδα, έχουν όλο και λιγότερα άτομα εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, μέσω των καρτών ασφαλείας. Υπάρχουν πάνω από 3000 κάμερες ζωντανής λήψης και πάνω από 100 έξοδοι που καταλήγουν κοντά στην περιοχή. Η λίμνη “Navalo Dam” ήταν η κύρια εναλλακτική πηγή για την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια, με δεύτερη την πηγή “El Vado” που χρησίμευε και ως είσοδος.

Η μυστική βάση "Dulce" και οι εξωγήινοι
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι περισσότεροι από τους εξωγήινους που βρίσκονταν στη Dulse, ήταν στα πατώματα 5,6,7 και κυρίως στο 5. Το είδος το οποίο και εξουσίαζε το μεγαλύτερο μέρος της βάσης, είναι οι “Γκρίζοι”. Μάλιστα λέγεται, πως στη δεκαετία του 50, οι Γκρίζοι απήγαγαν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και ζώων που χρησιμοποίησαν για πειράματα. Στην δεκαετία του 60, αυτό το ποσοστό αυξήθηκε, ώσπου την δεκαετία του 80 πλέον η κυβέρνηση των ΗΠΑ, εφόσον κατάλαβε πως δεν υπήρχε τρόπος άμυνας ενάντια στους Γκρίζους, δημιούργησε προγράμματα, για την ενημέρωση του κοινού και για επικοινωνία μεταξύ εξωγήινων και γης.
Ένας πράκτορας του FBI, κατά την εποχή του 60-70 με το όνομα Thomas Costelloέκλεψε τα περίφημα “Dulce Papers” τα οποία περιείχαν 15 ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με τα πειράματα που υπήρχαν στο εργαστήριο, ένα 6λεπτο βίντεο χωρίς ήχο και διάφορα άλλα έγγραφα και τα έδωσε σε 5-7 άτομα. Αυτός, αναφέρει πως υπάρχουν πάνω από 15000 Γκρίζοι στην βάση. 

Ένα άλλο εξωγήινο είδος, είναι τα Reptoids, που πολλοί από αυτούς που γνωρίζουν, ισχυρίζονται πως είναι σύμμαχος του ανθρώπινου είδους και αντίπαλα είδη με τους Γκρίζους. Τα Reptoids, είναι ένα αρχαίο είδος, που ζουν υπογείως.
Ο πρωταρχικός λόγος που –πρώτα η αμερικανική κυβέρνηση και έπειτα ακολούθησαν κι άλλες κυβερνήσεις κυρίως ανεπτυγμένων χωρών- συνεργάστηκαν, με τους εξωγήινους, ήταν μια συμφωνία ανταλλαγής. Οι Αμερικανοί, συμφώνησαν να αφήσουν τους εξωγήινους να χρησιμοποιήσουν γήινα όντα (δηλ. ανθρώπους και ζώα), στα πειράματά τους και οι εξωγήινοι θα έδιναν τη τεχνολογία και την τεχνογνωσία τους στους ανθρώπους.

Η αμερικανική κυβέρνηση κλωνοποίησε τον άνθρωπο, με σκοπό να φτιαχτεί ένα νέο είδος το οποίο θα είναι υποδουλωμένο στον άνθρωπο. Σε αυτό το εργαστήριο, στο επίπεδο 6, που αποκαλείται και “Nightmare Hall” (Εφιαλτική Αίθουσα), γινόταν έρευνα για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DΝΑ, με στόχο την επίτευξη της μετατροπής ενός απλού κυττάρου, σε έναν οργανισμό. Εκεί, βρίσκονταν αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους, ζώα και εξωγήινα είδη. Μαρτυρίες ανθρώπων που δούλευαν εκεί, λένε πως είδαν ανθρώπους που έμοιαζαν με μισό άνθρωπο και μισό χταπόδι, Reptelians-άνθρωποι και ζώα που είχαν ανθρώπινα χέρια, έκλαιγαν σαν μωρά και μιμούνταν την ανθρώπινη φωνή. Ακόμα υπήρχαν ερπετοειδή με μορφή ανθρώπου σε κλουβιά, ανθρωποειδή με φτερά νυχτερίδας και Draco-Reptoids. Η επιστημονική τεχνογνωσία που υπήρχε μέσα σε αυτά τα εργαστήρια της Dulde, υπολογίζεται ότι βρισκόταν (τουλάχιστον όταν οι μαρτυρίες είδαν τη δημοσιότητα), περίπου 40-50 χρόνια μπροστά, σε σχέση με αυτή που ήταν ευρέως γνωστή και διαδεδομένη. Κι αυτό υπήρχε από την αρχή της λειτουργίας της. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια των πειραμάτων όταν προέκυπταν θεραπείες για κάποιες ασθένειες και ήθελαν να τις δημοσιεύσουν στο ευρύ κοινό, τότε το κάνανε υποστηρίζοντας πως εφευρέθηκε σε κάποιο από τα γνωστά επιστημονικά εργαστήρια, μετά από μακροχρόνια έρευνα.
Το επίπεδο 7 είναι χειρότερο, καθώς υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή και άνθρωποι μέσα σε κλειστούς κρυογενής θαλάμους. Επίσης, υπήρχαν έμβρυα, σε διάφορες μορφές και επίπεδα ανάπτυξης. Πολλές φορές, κάποιοι υπάλληλοι, είδαν ανθρώπους σε κλουβιά, παρακαλώντας για βοήθεια και μερικοί επαναστάτησαν, ως αποτέλεσμα όσοι δεν “συνετίστηκαν”, να σκοτωθούν κάτω από περίεργες συνθήκες… Μια ανάλογη περίσταση, ήταν και αυτή όπου ο Thomas Costello, υπέκλεψε τα “Dulce Papers”.Αυτές οι συνθήκες που επικρατούσαν και οι άνθρωποι που ήταν φυλακισμένοι και ζητούσαν βοήθεια, ήταν αποτελέσματα απαγωγών γυναικών, από τις οποίες έπαιρναν ωάρια και έκαναν πειράματα, στα ανθρώπινα αυτά έμβρυα, μέσω γενετικής. Μιλάμε δηλαδή, για μια προσπάθεια νέου/ασυνταύτιστου τύπου “ευγονικής διαδικασίας” προς παραγωγή, ενός καινοφανούς είδους.
Η απαγωγή ανθρώπων και ζώων, μειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 80, καθώς ειδικό εργαστήριο πλέον δημιουργούσε τεχνητό αίμα, μέσω μεταλλαγμένων κυττάρων, αλλά και ανθρώπινους ιστούς, τους οποίους είχαν στο εργαστήριο και κλωνοποιούσαν.
Εκτός από τα… γενετικά πειράματα στην βάση, έκαναν και πειράματα με σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δημιούργησαν διάφορα chip, τα οποία διοχετεύονταν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσαν να ελέγχουν τον ανθρώπινο οργανισμό, από τους ρυθμούς της καρδιάς έως ακόμα και την διάθεση που έχει.

Φανταστείτε λοιπόν, να ισχύει κάτι τέτοιο και τόσα χρόνια οι περισσότεροι που δε γνωρίζουν τίποτα -γιατί τους το κρύβουν επιμελώς- να ξυπνήσουν μια ωραία πρωία σε έναν εντελώς καινό κόσμο, που ούτε καν έχουν φανταστεί ότι υπάρχει…
Επίσης, κάποιοι που έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο, γενικότερα με θέματα εξωγήινων όντων και πιστεύουν ότι υπάρχουν, ισχυρίζονται ότι όχι απλώς υφίστανται εξωγήινοι, αλλά και πως περπατούν ανάμεσά μας και πως κατέχουν και τα μεγαλύτερα αξιώματα, χρησιμοποιούμενοι από διάφορες μυστικές λέσχες (Illuminatti, Skull & Bones, Bilderberg κτλ.), αποτελώντας μέρος του σχεδίου επιβολής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Πηγή: http://www.releasegreece.com

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: