Θηριώδης κηλίδα που σχηματίζεται στον Ήλιο απειλεί τη Γη!
Θηριώδης κηλίδα που σχηματίζεται στον Ήλιο απειλεί τη Γη!
Εχει ήδη διάμετρο οκτώ φορές μεγαλύτερη από της Γης!  .

Το διαστημικό τηλεσκόπιο SDO που παρατηρεί τον Ήλιο εντόπισε τον σχηματισμό μιας κηλίδας στην βορειοδυτική πλευρά του άστρου η οποία όσο περνούν οι μέρες γιγαντώνεται και ήδη η διάμετρός της είναι οκτώ φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Γης. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι εκλάμψεις της κηλίδας θα προκαλέσουν πανίσχυρες μαγνητικές καταιγίδες που πιθανώς να επηρεάσουν τα τηλεπικοινωνιακά και ενεργειακά δίκτυα της Γης.

Οι κηλίδες

Οι ηλιακές κηλίδες είναι σκοτεινά σημεία όπου η θερμοκρασία είναι αισθητά χαμηλότερη από τις υπόλοιπες περιοχές του άστρου και προκαλούνται από διαταραχές του ηλιακού μαγνητικού πεδίου. Η συχνότητα με την οποία εμφανίζονται αυξομειώνεται (από το ελάχιστο στο μέγιστο και ξανά στο ελάχιστο) κάθε 11 χρόνια, χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου.

Το τέρας

Το SDO εντόπισε την κηλίδα που έλαβε την κωδική ονομασία AR 1476 πριν από λίγα 24ωρα και έκτοτε την παρατηρεί συνεχώς. Η ανάπτυξή της είναι ραγδαία και η κηλίδα έχει γίνει ήδη τόσο μεγάλη που είναι πλέον ορατή από τη Γη με ένα απλό οικιακό τηλεσκόπιο. Οι ειδικοί βέβαια προειδοποιούν τους ερασιτέχνες αστρονόμους να τοποθετούν φίλτρα στα τηλεσκόπια τους όταν παρατηρούν τον Ήλιο για να αποφύγουν την πρόκληση βλάβης στην όρασή τους.
ΠΗΓΗ : www.apocalypsejohn.com

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

3 thoughts on “Θηριώδης κηλίδα που σχηματίζεται στον Ήλιο απειλεί τη Γη!

  1. Εδω να πουμε πως οι ηλεκτρομαγνιτικες ανωμαλιες οφυλονται στο λεγομενο "κουρδισμα", οπως εγω το αποκαλω σαν παραδειγμα ,των ηλεκτρομαγνητικων γραμμων του πεδιου αυτου … το "κουρδισμα"δλδ η συμπιεση των ηλεκτρομαγνιτικων γραμμων που υφισταντε λογο του μεγεθους της ισχυς των πεδιων τα οποια περιστρεφονται με μεγαλη ταχυτητα σχεδον ταυτοχρονα και καθως την παραλληλη περιστροφι τους μαζι με την περιστροφη του αστρου γηρο απο τον εαυτο του , καποια στιγμη και σε περιοδικοτητα (κάθε 11 χρόνια, χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου.) τα πεδια αυτα και οι γραμμες του τιλιγονται τοσο πολυ που δημιουργουν κατι σαν σφιχτα τυληγμενο καρουλι αποτελουμενο απο πικνες ηλεκτρομαγνιτικες γραμμες αυτο εχει ως απο τελεσμα να δημιουργητε στην κυριολεξια ενας ηλεκτρομαγνιτικος "κομπος" ο οποιος λινεται αποτομα ταλαντονεται , χαλαρονει ξανα απο την αρχη , μα κατα εναν λογο ξετιλιγεται εχοντας πλεον διαφορετικη ηλεκτρομαγνητικη πολικοτητα, δλδ εχοντας ηδη αντιστρεψη στην προσπαθεια αυτη τους ηλεκτρομαγνιτικους πολους του Αστρου μας Ηλιου …Καθως λυνεται ο κομπος καποιες ηλεκτρομαγνιτικες χορδες πεταγονται πολυ μακρυα μεχρη να ξεκουρδιτστει!δημιουργοντας "τοξα" που προεξεχουν !ισως απο αυτο εκτος των οσων εχουν αναφερθει ,να "φτυσει"ο Ηλιος μια σφαιρικη "μπαλα" πλασματος οχι μονον μια αλλα πολλες μαζι ,εχοντας ενεργεια ικανη να καψαλισουν οχι μονον το ηλεκτρομαγνιτικο πεδιο του πλανητου μας αλλα ακομη να καψαλισει και την επιφανεια του πλανητου μας! αν καψαλισει την μαγνιτοσφαιρα του πλανητου μας τοτε θα δημιουργηθουν ακομη και "κενα" στην μαγνιτοσφαιρα επιτρεποντας ετσι να πεσει η αμυνα (ασπιδα) της Γαιας μας εναντι στις βλαβερες ακτινοβολιες οπως των Μικροκυμματων .. ικανα να βρασουν ξαφνικα λιμνες ποταμια και θαλασιους ακομη ωκεανους , καυση ζωντανω οργανισμων χλωριδα πανιδας μαζι και αυτη του ανθρωπου και ενεργοποιηση ηφαιστιων -ριγματων κλπ! η ακομη να προκαλεσουν αλλαγη πολικοτητας (πλασμα ή και η αλαγη πολικοτητα του Ηλιου μας) στην Γαια μας , αν γινει αυτο το τελευταιο τοτε η Γαια θα αρχιση να επιβραδυνεται οσπου θα σταματησει να περιστρεφεται και θα αρχησει σιγα σιγα να περιστρεφεται γηρο απο τον εαυτο της αντιστροφα(μια θεωρεια που ακουγεται και γραφεται).. Μονο μην ταραζεστε αν γηνει κατι καταστροφικο θα ειναι ανοδυνο και θα διαρκεσει πολυ λιγο πιστευω.. κουραγιο μπορει να μην γηνει απολυτος τιποτα!!!κανεις δεν ξερει με βεβαιωτητα … εκτος απο καποιους επιστημονες που δεν ελευθερονουν ολες την επιστημονικες πληροφοριες!

  2. ΟΙ χορδες αυτες οταν ξελινεται αυτος ο κομπος … εκπεμπεται ως Ηλεκτρομαγνητικος παλμος!ο Οποιος παλμος μεταλασει και παραμορφονει της συχνοτητες της μαγνιτοσφαιρας μας … ετσι το λιγοτερο καταλυουν οι εποικοινωνιες … ισως ηλεκτρικες συσκευες να μην λειτουργουν σωστα! αναλογικα και ψυφιακα ηλεκτρονικα οργανα τρελενονται η δεν δουλευουν καθολου (βελεπε αναλογο φαινομενο στο τριγονο του διαβολου -βερμουδων) και το χειροτερω να γηνουν αυτα που προανεφερα !! Ευχαριστω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: