Εξαφάνισαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών από το site της Βουλής | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Εξαφάνισαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών από το site της Βουλής

8 Φεβρουαρίου 2012 08:33:00

Μείζων θέμα αναφορικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας της Βουλής προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του www.kourdistoportocali.com, περί εξαφάνισης των πόθεν έσχες των βουλευτών από το συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο.
Συγκεκριμένα, εάν επιχειρήσει κανείς να ανατρέξει στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών, θα διαπιστώσει ότι η πρόσβαση είναι ανύπαρκτη. Στην ιστοσελίδα εμφανίζεται απλά ένα μήνυμα που αναφέρει «σφάλμα διακομιστή» και τίποτα περισσότερο.
Το θέμα ωστόσο δεν είναι τόσο απλό, καθώς δύο μήνες πριν το www.koutipandoras.gr είχε αποκαλύψει τη μη υλοποίηση από την πλευρά της Βουλής του νομικού πλαισίου για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες, όπως ορίζεται ρητά από το νόμο 3979/2011.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τους πρώτους έξι μήνες από τη ψήφισή του δεν είχε αναρτηθεί ούτε μία δήλωση πόθεν έσχες, παρά το γεγονός ότι η κατασκευή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κόστισε στο Ελληνικό δημόσιο συνολικά 1.059.516, 27 ευρώ.
Στη συνέχεια τα πόθεν έσχες αναρτήθηκαν όπως όφειλαν, αλλά από ότι φαίνεται όχι για πολύ.
«Σφάλμα» ή σκοπιμότητα, σε μια εποχή που τα πόθεν έσχες των 300 της Βουλής αποτελούν πρόκληση για τον απλό κόσμο;
ΠΗΓΗ : http://www.koutipandoras.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: