Η πακιστανική “προφητεία” περί διάλυσης της Τουρκίας, τρόμος Ερντογάν

Η πακιστανική “προφητεία” περί διάλυσης της Τουρκίας, τρόμος Ερντογάν  Ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται συχνά σε «μυστικά» σχέδια της Δύσης να διαμελίσει την Τουρκία. Κύριος εκφραστής αυτών των απόψεων είναι το δημοσιογραφικό φερέφωνό του, ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ της «Yeni Safak», ο οποίος τις επαναλαμβάνει σε παραληρηματικές «αναλύσεις» του εδώ και χρόνια. Πιθανότατα όμως η εμμονή αυτή του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, να μη στηρίζεται σε κάποιου είδους πολιτικό ή γεωπολιτικό σκεπτικό αλλά απλώς στους… χρησμούς ενός δημοφιλούς Πακιστανού «προφήτη» του Μουχάμεντ Κασίμ.

Τι «είδε» ο Πακιστανός προφήτης

Ο Κασίμ είδε σε ένα όνειρο που όπως ισχυρίζεται του έστειλε ο… Αλλάχ, στις 28 Φεβρουαρίου 2017, τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν, να βγάζει λόγο σε ένα τεράστιο πλήθος οπαδών του. Ο Ερντογάν είπε στο όνειρο: «Ω λαέ της Τουρκίας, θα ανοικοδομήσουμε την Οθωμανική Αυτοκρατορία και όλη η δύναμη που έχω κερδίσει θα είναι μέρος αυτής της αυτοκρατορίας και θα ανακτήσουμε τη χαμένη μας θέση». Και μετά, στο όνειρο, επέστρεψε στο κάθισμά του και χαμογέλασε με μεγάλη υπερηφάνεια.

Ο Κασίμ θεώρησε ότι με αυτή τη μεγάλη δύναμη, θα ισχυριζόταν ότι ήταν ο Μαχντί (σ.σ. Μεσσίας) αλλά ο Αλλάχ ξέρει καλύτερα. Ο Κασίμ είδε στη συνέχεια του ονείρου ότι οι ηγέτες των «σατανικών» δυνάμεων οργίστηκαν λόγω της ομιλίας του Ερντογάν και είπαν: «Αυτός ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος. Αφού αποκτήσει αυτή τη μεγάλη δύναμη, θα είναι σε θέση να κάνει οτιδήποτε και τα σχέδιά του είναι επίσης επικίνδυνα. Αν θέλει να είναι όπως οι Οθωμανοί, τότε θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος».

Άλλος «σατανικός» ηγέτης είπε: «Πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος, έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή του και προχωρά στην κατάκτηση της Συρίας». Και ένας τρίτος «σατανικός» ηγέτης είπε: «Θα μπορούσε να είναι ισχυρός υποψήφιος για ηγέτης των μουσουλμάνων, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πρέπει να τον σταματήσουμε αλλιώς μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο για τον Μεσσία». Και τότε ο Κασίμ είδε τον Προφήτη Μωάμεθ να περπατάει πέρα δώθε με μεγάλη ανησυχία και ένιωσε ότι επρόκειτο να συμβούν μεγάλες καταστροφές.

Ποιος είναι ο… “προφήτης”

Ο Μουχάμαντ Κασίμ Ίμπνι Αμπντουλ Κάρεμ, είναι πολίτης του Πακιστάν. Γεννήθηκε στη Λαχόρη, το 1977. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του, βλέπει «θεϊκά» όνειρα για πάνω από 26 χρόνια, στα οποία του εμφανίστηκαν ο Θεός (Αλλάχ) και ο Προφήτης Μωάμεθ. Σε πολλά όνειρα, είδε το μέλλον της Μουσουλμανικής Ούμα (μουσουλμανικού λαού), το μέλλον του Πακιστάν, και τα γεγονότα που πρόκειται να ξεδιπλωθούν πριν από την ημέρα της κρίσης. Ο Πακιστανός προφήτης υποστηρίζει ότι έχει δει τον Αλλάχ στα όνειρά του πάνω από 500 φορές και τον Προφήτη Μωάμεθ πάνω από 250 φορές, μέχρι σήμερα. Αλλάχ και “προφήτης” Μωάμεθ είπαν στον Μουχάμαντ Κασίμ ότι τα όνειρά του είναι αληθινά και ό,τι έχει δει θα πραγματοποιηθεί, για αυτό πρέπει να μοιραστεί τα όνειρά του με τον κόσμο.

Η «πτώση» της Τουρκίας ο Γ’ Παγκόσμιος και το νικηφόρο Πακιστάν

Στις 3 Μαρτίου 2017, ο Μουχάμαντ Κασίμ είδε ένα όραμα της πτώσης της Τουρκίας εξαιτίας των εχθρών του Θεού και μιας σφαγής, ένα κίνημα στη Μέση Ανατολή που ξεκινά με την Αίγυπτο. H Τουρκία καταρρέει και η καταστροφή επικρατεί παντού. Λίγο μετά από αυτό, σύμφωνα πάντα με τον… προφήτη, το Ισραήλ θα γίνει πολύ ενεργό και θα αυξήσει τις επιχειρήσεις του γύρω από την Παλαιστίνη. Οι ΗΠΑ θα είναι ο υποστηρικτής τους και θα βοηθήσουν το Ισραήλ δίνοντάς του πληροφορίες.

Όταν η Ρωσία το ανακαλύψει, θα συνάψει επίσης συμμαχία με χώρες της περιοχής και θα κινητοποιηθούν στον ανταγωνισμό κατάκτησης της Μέσης Ανατολής. Τότε οι ΗΠΑ θα εισέλθουν ανοιχτά στη Μέση Ανατολή για θα συνταχθούν με το Ισραήλ και τους συμμάχους του για να πολεμήσουν με τους συμμάχους της Ρωσίας εκεί. Η Ρωσία θα ανταποδώσει και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η πολεμική ζώνη θα είναι η Μέση Ανατολή, επομένως η χειρότερη καταστροφή θα συμβεί στη Μέση Ανατολή.

Θα υπάρξουν πολλά θύματα, ιδιαίτερα από τους μουσουλμάνους. Η αιματοχυσία θα εξαπλώνεται αργά στην Αίγυπτο, το Σουδάν, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, τα ΗΑΕ και σχεδόν σε όλα τα μέρη της Μέσης Ανατολής. Το Ισραήλ συνεχώς θα κερδίζει όλο και περισσότερους συμμάχους, ακόμη και ορισμένες μουσουλμανικές χώρες θα συμμαχήσουν με τις ΗΠΑ ή τη Ρωσία.

Ταυτόχρονα, το Πακιστάν εξελίσσεται ραγδαία και η Ινδία που θα είναι σύμμαχος με το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Πακιστάν. Το Πακιστάν θα επιτεθεί με τρόπο που δεν θα μπορεί να το σταματήσει κανένας. Το Πακιστάν θα βγει νικηφόρο και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη και θα χωριστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Το Πακιστάν θα κυβερνήσει τη Μέση Ανατολή και η Μουσουλμανική Ούμα θα ανοικοδομήσει τις μουσουλμανικές χώρες. Η ειρήνη, η δικαιοσύνη και η ευημερία θα εξαπλωθούν όπου συνέβη ο Μεγαλύτερος Πόλεμος της Ανθρωπότητας.

ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: