ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ

ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/09/2019  ΩΡΑ 00:45

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ

ΣΤΙΣ 25/09/2019 ΩΡΑ 16:00 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ.

 

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

4 thoughts on “ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ

 1. Καλημέρα σας.
  Ακούγοντας την χθεσινή σας εκπομπή θα ήθελα να μοιραστώ μερικές μου σκέψεις και απόψεις αναφορικά με τα λεγόμενά σας και για το πρόσωπό σας.
  Α) Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση
  Καλύτερα οι άλλοι να απολογούνται σε δικά σου σχόλια και μπηχτές παρά το αντίστροφο, και με δεδομένο ότι σας χτυπούν μέσω τρίτων (κλασική μέθοδος).
  Φυσικά αναφέρομαι στον επινοητή των μπρελόκ και στον ΑΦΜιτζή (τον οποίο ειρήστω εν παρόδω υπολοίπομαι σαν αναζητητή και συγγραφέα αλλά όταν έκανε και τον εκδότη απλά τα σκάτωσε…) ..αλλά και στους άλλους που “μας άφησαν” αλλά παραμένουν τα βιβλία τους,τα βίντεό τους αλλά και οι υιοί τους.
  Β) Ενας από τους βασικούς λόγους που σας παρακολουθώ είναι ότι άκουσα από εσάς ότι υποπτευόμουν ή διαισθανόμουν για τον χώρο της αναζήτησης εδώ και μιά 20ετία, μιά και θεωρώ ότι “πατάω” και σταθερά στην γή.
  Αυτό προ ανάφερα(Β) μαζί με τις ιδιαίτερες πληροφορίες για τα γεωπολιτικά θεωρώ ότι σας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και θα πρέπει να συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο και ίσως πιό σκλήρά (τω δέοντι..).
  Θέλουμε δεν θέλουμε ο χώρος της αναζήτησης μαζί με τον αγνό πατριωτισμό είναι ένα πολύ δυνατό δίδυμο .

 2. Μπήκα να το δω γιατί δεν πρόλαβα το live και το έχουν κατεβάσει οι ελεεινοί του youtube! Θα μείνω με την απορία??! Μάλλον.

 3. Κύριε Κασταμονίτη καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για της εκπομπές σας, θα ήθελα να προτείνω αν υπάρχει δυνατότητα ανεβάστε το video “ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΌΣ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΚΤΥΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΉ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΤΙΝΟΥ” κάπου σε μορφή έστω και σαν τορεντ σε κάποιο server και βάλτε ένα link εδώ στο site σας, πολλή θα ήθελα να το δω και εγώ και όσοι δεν προλάβαμε δυστυχώς έτσι αν είναι εφικτό όσοι θέλουμε θα μπορούμε να το κατεβάσουμε και να το δούμε.
  Ιωάννης Παπαθανασάκης.

  Χαλκίδα 26/9/2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: