Υπάρχουν εξωγήινοι στη Γη; Καθηγητής της Οξφόρδης λέει «Ναι»

Υπάρχουν εξωγήινοι στη Γη; Καθηγητής της Οξφόρδης λέει «Ναι»

Αίσθηση προκαλούν οι ισχυρισμοί ενός Κορεάτη καθηγητή που ειδικεύεται σε ζητήματα που αφορούν στο διάστημα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, σύμφωνα με τους οποίους οι εξωγήινοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν ήδη κατέβει κι εγκατασταθεί στην γη έχοντας τη μορφή εντόμων που κινούνται ανάμεσα στους ανθρώπους έχοντας ενδεχομένως επαφές με το ανθρώπινο είδος, στενότερες κι από τις λεγόμενες τρίτου τύπου.Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Νew York Post, ο ακαδημαϊκός Γιουγκ- Χαι Τσι υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στον πλανήτη μας αλλά ακόμη απεργάζονται ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για την δημιουργία και γέννηση ενός νέου υβριδικού είδους που θα προέρχεται από την σύζευξη γήινων και εξωγήινων και που ιδανικά θα μπορέσει να σώσει κάποια μέρα τη γη από την κλιματική αλλαγή και άλλα δεινά.

Οι επισκέπτες δεν είναι καθόλου αλτρουιστές – εμπλέκονται στις υποθέσεις μας επειδή μοιράζονται μια «εκτεταμένη βιόσφαιρα» μαζί μας,  λέει χαρακτηριστικά ο Δρ Γιουνγκ Χάι Τσι, προσθέτοντας μάλιστα πως η εμφάνιση τους ποικίλει.

Κάποιοι είναι μικρόσωμοι, άλλοι ψηλοί, άλλοι φαλακροί, άλλοι έχουν λέπια ή μικρά μάτια σαν αυτά των φιδιών και τέλος μερικοί μοιάζουν με έντομα.

Ο καθηγητής υποστηρίζει πως οι εξωγήινοι έχουν ιεραρχία, προσθέτοντας πως τα όντα που μοιάζουν με έντομα κατατάσσονται υψηλότερα στην σχετική κλίμακα.

«Δεν νομίζω ότι είναι από πολύ μακριά, είναι δίπλα μας, απλά δεν μπορούμε να τους δούμε», είπε, επισημαίνοντας ότι η ανθρώπινη αντίληψη είναι περιορισμένη.

«Δεν έρχονται για το καλό μας, αλλά για το καλό τους, την επιβίωσή τους. Όμως η επιβίωσή τους είναι στην πραγματικότητα και επιβίωσή μας – η επιβίωση ολόκληρης της βιόσφαιρας» εξήγησε ο Τσι, ο οποίος έχει γράψει και ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Εξωγήινες επισκέψεις και το τέλος της ανθρωπότητας».

Παράλληλα, ο επιστήμων εκτιμά πως οι εξωγήινοι προφανώς βρίσκουν πολύτιμο το dna μας, ως χρήσιμο για την επιβίωση και του είδους τους και θέλουν να δημιουργήσουν ένα εξελιγμένο είδος πλάσματος που θα αντέξει στις μελλοντικές κλιματικές μεταβολές ή ίσως θέλουν να  δημιουργήσουν έναν  εξαιρετικής ευφυΐας μελλοντικό ηγέτη σε γη και διάστημα.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: