Οι Τούρκοι επικαλούνται τον… Νοστράδαμο και γράφουν ότι θα γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος το 2019!

Οι Τούρκοι επικαλούνται τον… Νοστράδαμο και γράφουν ότι θα γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος το 2019!  Ενα περίεγο δημοσίευμα κάνει την εμφάνιση του σε γνωστό τουρκικό ΜΜΕ το οποίο μιλά για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο 2019! Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα συνοψίζει το συμπέρασμα αυτό στον πρόλογο του άρθρου της.

Πού το βασίζουν οι Τούρκοι αυτό; Σύμφωνα με την «Sabah» η πηγή είναι ο Νοστράδαμος καθώς όπως λέει «ο γνωστός αυτός «προφήτης» έχει πέσει μέσα σε πολλές προβλέψεις. Πολλές από αυτές αφορούν την Τουρκία».

Ο τίτλος του τουρκικού δημοσιεύματος είναι «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019»  στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sabah, το οποίο παρουσιάζει μια πλειάδα από προβλέψεις του Γάλλου γιατρού, φαρμακοποιού, αστρολόγου και αποκρυφιστή, περιλαμβάνοντας μάλιστα και προφητείες της «Μπάμπα Βάνγκα», μιας γηραιάς κυρίας από την Βουλγαρία που πολλοί πιστεύουν ότι είχε «προφητεύσει» πολλά γεγονότα.

Η εφημερίδα στον πρόλογο του άρθρου τονίζει μεταξύ άλλων πως, σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο 2019 θα γίνει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί. 

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «σύμφωνα με το αποκωδικοποιητή των προφητειών του Νοστράδαμου, Φοντμπρούν, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα και «μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή η δεύτερη προφητεία είναι το τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου…

«O λόγος για τον οποίο ο Νοστράδαμος είναι τόσο γνωστός είναι γιατί πολλές προβλέψεις του έχουν ήδη υλοποιηθεί» λέει το τουρκικό άρθρο.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι πρόσφατοι σεισμοί στην Ινδονησία προξένησαν μια διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τους μισούς να ισχυρίζονται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και τους άλλους μισούς να ισχυρίζονται πως ο σεισμός αυτός έχει γίνει ήδη.

Μάλιστα η Sabah εμφανίζεται αρκετά σίγουρη για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο εντός του 2019 καθώς όπως λέει ο Νοστράδαμος έχει «πέσει μέσα» σε πολλές προβλέψεις του!

Μάλλον οι εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο έχουν κάνει τους Τούρκους να ανασύρουν μέχρι και… «προφητείες»!

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: