ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΓΕΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΓΕΙΑ;  H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ …

Σημερα ολοι δηλωνουν λευκοι μαγοι …Και ολοι μιλανε για λευκη , κιτρινη , πρασινη και κοκκινη μαγεια …!!!!!
Αν πιασουμε τα επι μερους χρωματα και τα αναλυσουμε ουσιαστικα θα κανουμε μια τρυπα στο νερο γιατι ακομα και μεσα στην κιτρινη η’ την πρασινη μαγεια υπαρχουν σκοτεινα και κακοβουλα ξορκια , οποτε μιλαμε για πρασινομαυρη , και τι γινεται αν για παραδειγμα στο Βουντου που δεν ειναι μαγεια αλλα θρησκεια , ομως το θεωρουν μαγεια και μαλιστα μαυρη , το τμημα του που λεγεται Rootwork και αφορα θεραπειες και εξαγνισμους με την βοηθεια των μαγικων δυναμεων των ριζων και των φυτων ,και παει λεγοντας το οποιο ανηκει στην Πρασινη μαγεια , κομματι που μπαινει στα ορια της μαγειας μεσω της πραγματικης μαγειας που δεν ειναι το Βουντου αλλα το Χουντου , και το Rootwork περιεχεται σε αυτο….Αυτο το λεμε Πρασινο-Λευκο -μαυρη μαγεια …

Στα εκκλησιαστικα μυστηρια που ειναι λευκη μαγεια υποτιθεται τα ξορκια θανατου και αρρωστιας τα Νικολοβαρβαρα ειναι ασπρομαυρη μαγεια ?
Συχνα ακουω στο χωρο μου να χρησιμοποιουν ατοπους ορους για να περιγραψουν πρακτικες μαγειας με βαση αμφιβολα κριτηρια αξιολογησης.
Αλλοι λενε οτι η λευκη μαγεια δεν εχει αιμα , μα εγω ξερω πολλα ξορκια και απο την Wicca και αλλες πηγες λευκης μαγειας συμφωνα με τα οποια για να κερδισεις την αγαπη καποιου πρεπει να καρφωσεις με μακρια βελονα την καρδια ζωντανου λευκου περιστεριου ,η’ σε πολλα μελανια ειναι απαραιτητο συστατικο το αιμα του μαγου στο οποιο διαλυεται η σινικη μελανι για να γραφουν τα φυλακτηρια ,ακομα και τα μαγικα τετραγωνα των ψαλμων του Δαυιδ .
Οποτε ουτε το αιμα παιζει , ουτε η μαγεια αυτη καθε αυτη μπορει να τοποθετηθει σε καποιο πλαισιο .
Το καλο και το κακο ειναι εξ’ισου σχετικες εννοιες , αν θεραπευσεις εναν αναπηρο στο ονομα του Σατανα η’ χωρισεις ενα ζευγαρι με την δυναμη του Αγιου Γεωργιου του Ξενιτευτη τοτε σιγουρα η προθεση καθοριζει το θετικο η’ το αρνητικο στην μαγεια και οχι καθε αυτο η δυναμη που την διεπει.
Η Μαγεια αντιθετα με την πιστη ειναι η προσπαθεια αυτου που ξερει τον τροπο ,να ελενξει τις αρχεγονες και βιαιες δυναμεις ενος αφιλοξενου συμπαντος .
Οντα που περασαν και χαθηκαν στο περασμα των αιωνων , χωρις αυτο να σημαινει οτι ο σωματικος τους θανατος θα πει οτι δεν υπαρχουν σε αλλες διαστασεις χωρου και χρονου ως προς την μνημη της γης καλουνται να εξυπηρετησουν καποιο σκοπο με ανταλλαγμα λιγο φως η’ ολοκληρωτικη κατακτηση του σωματος του θυματος το οποιο περναει στα “Βασιλεια του σκοτους ” , ουσιαστικα τους τοπους των νεκρων οντων ….Χαρακτηριστικο παραδειγμα τετοιων οντων που εχουν βρει τροπο να περνουν στο σημερα μεσα απο ανθρωπινα θυματα ειναι οι Λυκαωνες , αλλα ελπιζω οτι συντομα θα τελειωση αυτο το ενοχλητικο θεμα …
Απο τον Πλατωνα μεχρι τον σημερινο χριστιανισμο θεωρειται απαγορευμενο το να επικαλεισαι τα “νεκρα” αυτα οντα και ειναι λογικο το γιατι ….

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ

Σημερα γινετε πολυς λογος για τον Βελιαλ και την παρεα του , ισχυρα οντα τα οποια συνανταμαι σαν αρχαιους θεους και σημερινους δαιμονες στων οποιων την χαρη τρεχουν αρκετοι μαυροι μαγοι .
Ο Σατανισμος δεν ειναι μαγεια , ειναι θρησκεια οποτε μενει εκτος του θεματος ,οσον αφορα τα εργα και ημερες αυτων των οντων δεν ειναι θεοι επι της ουσιας ,( Θεοποιηθηκαν στην Αρχαια Αιγυπτο) ουσιαστικα προκειται για τους “Κοσμοκρατορες” πνευματα δηλαδη των Δεκανων των αρχαιων αιγυπτιακων μυστηριων , και “Δυναμεις” που υποκεινται κατω απο την εξουσια του κυριου των δυναμεων στον οποιο ανηκουν τα μαυρα αυτα σκυλια τυπου Λυκαωνας που ονομαζονται Ραυδοι και ειναι πνευματα καταστροφικα (εδάφια 26 ως 28α, του 2ου κεφαλαίου της Αποκάλυψης:
«Και ο νικών και ο τηρών άχρι τέλους τα έργα μου, δώσω αυτώ εξουσίαν επί των εθνών 27 και ποιμανεί αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως τα σκεύη τα κεραμικά συντριβήσεται, 28 ως καγώ είληφα παρά τού Πατρός μου»….. Ησαϊας 9:6-7… του αιώνος, και η ράβδος της ευθύτητας ράβδος της βασιλείας σου… δια τούτο έχρισέ σε. … δώσω αυτώ εξουσίαν επί των εθνών και ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά ως τα σκεύη τα … )
Η ενασχοληση με αυτα τα οντα δεν ειναι παιχνιδι ,για ενα και μονο λογο, που δεν ειναι αυτο που νομιζουν οι αθωοι ανοητοι οτι θα δαιμονιστουν ….( Εδω γελαω ….χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα).
Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι !
Στην Μαύρη μαγεία τα δαιμονικα ξόρκια είναι πολύ ισχυρά ξόρκια που επικαλούνται τα πνεύματα και τις εξουσίες της αρχαίας Νυχτας και κρυφών δυναμεων ,για να φερουν τις αλλαγές στο φυσικό κόσμο !
Απο αρχης των αιωνων μητερα της μαγειας και πνευματικος οδηγος μεχρι και σημερα για τους απανταχου Σαμαν ολου του κοσμου ειναι η αρχεγονη Νυχτα , μητερα καθε δημιουργιας και μορφοδοτης ειναι αυτη η οποια διαλυει στο σκοταδι της τις μορφες που παρερχονται .
Συναμα ομως η Νυχτα ειναι και Αραχνη , η σκοτεινη αιθερια καπνωδης μαυριλα που αντιλαμβανονται οι επιστημονες ως αντιυλη που κραταει το συμπαν σε ενα καποιο ειδος ιστου δυναμεων ασυληπτων για το μυαλο που φυσικα και εχει αποκαλυψει η επιστημη την υπαρξη τους .
Η Αραχνη πλεκει κοσμους , μορφες και οτι υπαρχει αλλα αιωνια στο πλευρο της στεκεται ο Θανατος .
Απο αυτες τις δυναμεις προερχεται η Μαυρη μαγεια η οποια ουσιαστικα ειναι η πρωτη θρησκεια του κοσμου , η παλια θρησκεια , τοσο παλια που θα επρεπε να την ονομαζαμε Πρωτογονη πιστη .
Μαύρη μαγεία δεν σημαίνει “κακό” μαγικό.
Αντλεί το όνομά του από την αρχαία Κρυφη μαγεία της Πρωτογονης Πιστης , η οποια αποκαλύφθηκε απο την ιδια την αρχεγονη μητερα που γινεται γνωστη μόνο για να επιλέξει τους μυημένους.
Η εξαιρετικά ισχυρη δυναμη αυτης της μαγειας ,η οποια μπορει να κατασπαραξει κυριολεκτικα τον μαγο σωματικα και ψυχικα αν φανει απροσεχτος ως προς την επιμελημενη τελειοποιηση του ιστου της ,
είναι από αυτή την αρχαία κρυφη γνωση -δυναμη της δημιουργιας που είναι αδιαχώριστη από την ίδια τη δομή του σύμπαντος και ειναι το δωρο της ιδιας της δημιουργου νυχτας προς τον μαγο , βεβαια ειναι ιερο του καθηκον και υποχρεωση να εχει τον απολυτο ελεγχο αυτου του αβυσσαλαιου κακοποιου αν μεινει ανεξελεγκτο σκοταδιου ,σκοταδι αδημιουργητο το οποιο εχει μεσα του αυτες τις αιθερικες δυναμεις , που με την θεληση του Μαγου θα μετατρεψουν αυτό το επίπεδο της ύπαρξης και καθε αλλο συμφωνα με το θελημα του .
Εξ’ αιτιας της νυχτας , και της φυσης των μυστηριων και των δυναμεων και φυσικα του αρχεγονου χαους απο το οποιο αυτες προερχονται αυτη η κρυφη πρακτικη της Μαγειας έγινε γνωστή ως σκοτεινή τέχνη, από όπου η σημερινη σκοτεινή μαγεία επινοήθηκε, οδηγώντας τελικά στον όρο “Μαυρη Μαγεια “.
Τα ξόρκια επικαλούνται τη δύναμη της αρχαίας Νυχτας και τις Δυναμεις της δημιουργιας ,ειτε ειναι οι σκοτεινοι Κοσμοκρατορες που μας αναφερει η Διαθηκη του Σολομωντα , ειτε οι φωτεινοι αντίστοιχοι τους Αρχοντες των Ελληνικων Μαγικων Παπυρων και των Γνωστικων Κειμενων η κοινος απκαλουμενοι Αρχαγγελοι …
Ειτε απλα πνεύματα και δυνάμεις που έχουν υπάρξει από την αυγή του χρόνου, οι δυνάμεις που έχουν τεράστια δύναμη και την ικανότητα να αλλάξει την πραγματικότητά μας κατά βούληση…
Οι επιθυμίες σας, από τη στιγμή που εκδηλωνονται και φορτιζουν ενα υγρο η’ δενονται σε ενα μαγικο αντικειμενο , στη συνέχεια δεσμεύονται εντός του , αποκρυσταλλωνεται δηλαδη η προθεση σας μέσα του ,και αυτο μεσω των αιθερικων δυναμεων που ανεφερα πριν οτι εχει ο μαγος αντανακλαται από κάθε επίπεδο της πραγματικότητας και της ύπαρξης, και τελικά οι επιθυμιες εκδηλώνονται ως πραγματικότητα σε αυτόν τον φυσικό κόσμο.
Αλλα οσο σκοτεινη και αν ειναι η αρχη των παντων η εκδηλωση της στο υλικο συμπαν ειναι ενα θεμα που αφορα μοναχα τον ιδιο τον Μαγο και η χρηση της μαυρης μαγειας δεν ειναι κατι που το συνιστα η “Ορθη Γνωση”.
Οι κίνδυνοι με τα αρνητικα ξόρκια είναι τεράστιοι η αρνητικότητα λογο του οτι ειναι ουσιαστικα ενα ειδος μολυνσης , μεσω των σκοτεινων αιθερικων ινων που παντα σερνει μαζι του ο μαγος σαν πλοκαμια σκοταδιου , οπου παει αυτο μπορεί να εξαπλωθεί γυρω στο σπιτι , το φυσικο περιβαλλον και να φερει ατυχιες στους αλλους , αρρωστιες ,θανατους , πραγμα που θα πει οτι ο μαγος δεν εχει πια τον ελεγχο η’ εχει γινει σκευος του κακου ο ιδιος και εξυπηρετει οχι την μανα της μαγειας αλλα’, αλλες σκοτεινες υπαρξεις για δικο του οφελος , πραγμα που θα πει οτι θα τον θανατωση η Μεγαλη Μητερα συντομα αφου πρωτα η ιδια αυτη σκοτεινη δυναμη έρθει πίσω σε αυτον μεγιστοποιημενη επι τρια , για αυτον και τους αγαπημένους στου , ειδικά εάν εχει γινει καταρα η΄ επίκληση εναντιον καποιου άδικη .
Αντί να προσπαθείσετε να χρησιμοποιήσετε ιμαγεία για να χωρίσετε ένα ζευγάρι με αρνητικές δυνάμεις, για παράδειγμα, θα πρέπει καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το πιο ισχυρό αγάπη ξόρκι για να εμποτίστη το άτομο που επιθυμείτε με τα ίδια θετικά αισθήματα για εσας .
Απο την ιδια πηγη η Μαγεια αν ειναι Θετική είναι πιο αποτελεσματική και 1000 φορές πιο ασφαλής από ό, τι η αρνητική μαγεία.

Λενε διαφοροι …Ελα μωρε το φως ειναι πιο δυνατο και αλλα τετοια …..Λοιπον επειδη ουτε κατα φαντασιαν δεν ισχυει αυτο ,αλλοι παραγοντες ειναι που κρατανε ηρεμη την νυχτα ας δουμε λιγο τους αρχαιους μας μυθους …” Η Νυξ ήταν κυρίαρχη αρχέγονη και κοσμογονική μορφή, την οποία φοβόταν και σεβόταν ακόμα και ο ίδιος ο θεός Δίας. ” …….Αν ο ιδιος ο Διας την φοβοταν φαντασου τα θνητα οντα τι θα πρεπει να πουν..

ΠΗΓΗ WIKIPEDIA , http://gspookyghostbusters.blogspot.com/2016/05/blog-post_27.html

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: