ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ( ΒΙΝΤΕΟ) | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ( ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) για πολλούς αποτελεί το μεγαλύτερο μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών.
Υλοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και ενεργοποιήθηκε αρχικά το 1997, ενώ σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί από το 2002.
Πρωτοπόρος της ιδέας ήταν ο Nikola Tesla, που απο το 1886 ξεκίνησε έρευνες για την τηλεμεταφορά ενέργειας μέσω της ιονισμένης ατμόσφαιρας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ : ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ του Χρήστου Κασταμονίτη
https://anopaia-atrapos.com/2017/02/21/mia-tychaia-kakodaimonia-toy-christoy-kastamoniti/


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


One thought on “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ( ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Ο/Η Coutsomitelli Anna λέει:

    Α αυτό το συστηματάκι πάντα μου άρεσε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: