Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2019 – Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από… | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2019 – Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από…

22 Δεκεμβρίου 2018 20:32:53

Ο διάσημος Michel de Nostredame, γνωστός ως Nostradamus, εξακολουθεί να είναι διάσημος εδώ στα τέλη του 2018, αν και πέθανε το 1566, πριν από περισσότερα από 400 χρόνια. Ο κύριος λόγος είναι ένα βιβλίο που ονομάζεται Les Propheties γραμμένο από τον άνθρωπο αυτό το 1555.

Το Les Propheties είναι μια συλλογή περίπου 1.000 quatrains, i. τεσσάρων γραμμών στίχους με ομοιοκαταληξία, και υποτίθεται ότι προέβλεψε μια σειρά μελλοντικών γεγονότων. Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τον τετράστιχο, πως μπορεί να φανεί όπως ακριβώς αναφέρονται σε συγκεκριμένο χρόνο ή κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά αναφέρθηκε ευρέως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι οι προβλέψεις του Νοστράδαμου είναι αρκετά σοβαρές για 2018/2019.

Η προφητεία του Nostradamus για το έτος του 2019 περιλαμβάνει την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως φαίνεται να ερμηνεύουν ορισμένοι, με μια σύγκρουση που αρχίζει στη Γαλλία και εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Αυτό θυμίζει πράγματι καταπληκτικά το τι ακριβώς συμβαίνει στη Γαλλία, και σε αυτό εντάσσεται και η στάση στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στο Στρασβούργο, με την επιφύλαξη-υποψία για τρομοκρατικό υπόβαθρο, και το τεράστιο κίνημα διαμαρτυρίας τα «Κίτρινα Γιλέκα» .

Η προφητεία περιλαμβάνει ακόμη μια φυσική καταστροφή στη Δύση, την οποία πολλοί άνθρωποι ερμηνεύουν ως πυρκαγιές φέτος στην Καλιφόρνια, τη δυτική ακτή του δυτικού αμερικανικού κράτους.

Ο Νοστράδαμος έγραψε, ίσως σε μια μετάφραση: «Ο μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει στη Γαλλία, και όλη η Ευρώπη θα επιτεθεί, θα είναι μακρά και τρομερή για όλους και τότε θα υπάρξει ειρήνη, αλλά λίγοι θα μπορούν να το απολαύσουν – Ο πόλεμος θα ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και θα διαρκέσει 27 χρόνια».

Αυτό έρχεται πολύ κοντά σε μια προφητεία που μεταδόθηκε με τον τρόπο του Τορά, που ονομάζεται Chofetz Chaim, από τον ραβίνο Yisrael Meir Kagan, και η πρόβλεψή του ήταν ότι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινούσε 75 χρόνια μετά την έναρξη του δεύτερου και έκανε αυτή την πρόβλεψη λίγο πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.Υπάρχουν μερικές διαφορετικές θεωρίες για το πώς ένας άνθρωπος θα μπορούσε να προβλέψει το μέλλον όπως αυτό. Η πρώτη πιθανότητα είναι ότι κάποιος έχει πραγματικά κάποια σχέση με το μέλλον και έτσι μπορεί να δει μελλοντικά γεγονότα στο μάτι του μυαλού του ή κάτι τέτοιο, έτσι ώστε ένα άτομο να είναι κυριολεκτικά ένας προφήτης, επειδή έχει κάποιες δεξιότητες στις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πίστευαν.

Η δεύτερη πιθανότητα είναι ότι οι δυνάμεις του κόσμου πραγματικά να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τις “προβλέψεις” του Νοστράδαμου, και ίσως ήταν μέρος μιας Machtklique που ήθελε μακροπρόθεσμα επιτευχθεί ένα είδος προφητείας, ίσως, για να φέρει τους ανθρώπους στο να αποδεχθούν τον πόλεμο.

Ή υπάρχει πάντα η τρίτη πιθανότητα ότι όλες οι προβλέψεις είναι απλά συμπτώσεις.

Πολύ περίεργα, ένα άρθρο Inquistr αναφέρει ότι η προφητεία του Νοστράδαμου δηλώνει: «Ένας σεισμός θα επηρεάσει ιδιαίτερα το δυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η δύναμή της είναι στις χώρες σε όλο τον κόσμο αισθητή «όπου πρέπει να είναι ένα είδος τρομερής μετάφρασης, γιατί δεν υπήρχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη στιγμή της έκδοσης του βιβλίου το 1555, δεν είναι ακόμη εμφανής.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί; Γιατί οι προβλέψεις αυτές φαίνονται τόσο ακριβείς και πώς μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι ο στίχος μιλούσε πραγματικά για το 2018/2019;


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


One thought on “Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2019 – Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από…”

  1. Ο/Η Ιωάννης1 λέει:

    Πραγματικά αινιγματικός και παράξενος “προφήτης” ο Νοστράδαμος, αντλούσε σίγουρα γνώση από πολλές πηγές που είχαν διασωθεί στην εποχή του, κάθε χρόνο τελευταία θυμούνται τις προφητείες του και επιχειρούν να τις εντάξουν στην σημερινή χρονική αλληλουχία, διατηρώ πάντως επιφυλάξεις αν αυτές ανήκουν στο δικό μας σήμερα ή περιγράφουν κάποιο άλλο χρονικό ορίζοντα που πιθανώς έχει να κάνει με εποχή εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον, σε κάθε περίπτωση δεν είναι η εύκολη η ερμηνεία των κειμένων του και το μυστήριο μ΄αυτές συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: