Ποια είναι η προφητεία που τρέμουν οι Τούρκοι;
Ποια είναι η προφητεία που τρέμουν οι Τούρκοι;

Ο πρώτος νεοέλληνας ιστορικός, Λαόνικος Χαλκοκονδύλης,ο οποίος έζησε από το 1430 μέχρι το 1490) είχα αναφέρει διάφορες προβλέψεις-προφητείες, οι οποίες, σύμφωνα με τους Τούρκους, μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί.
Σε μία από αυτές κάνει λόγο για οριστική διάλυση της Τουρκίας και για εμφάνιση στον τρούλο της Αγίας Σοφίας ενός μεγαλόπρεπη χριστιανικού σταυρού!

Στο σχετικό βιβλίο «Kehanetlerkitabı», το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 στην Τουρκία, αποδεικνύεται πως είχε προβλεφθεί η άνοδος και η πτώση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η εγκαθίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας υπό τον ΚεμάλΑτατούρκ και το όνομα του 11ου προέδρου αυτής, που είναι ο ΑμπντουλάχΓκιούλ.
Μετά από αυτόν θα έρθει η μεγάλη σύγκρουση με χριστιανικές δυνάμεις και η χώρα θα καταρρεύσει οριστικά και μάλιστα προβλέπεται η ανάδυση των σταυρών στον τρούλο της Αγίας Σοφίας και των μεγάλων τζαμιών της Πόλης.
Αυτό λένε πως θα γίνει από κάποιους που στα χέρια θα κρατούν όπλα.
Οι εν λόγω προφητείες, (kehanetler), όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι Τούρκοι αποτελούν μέχρι σήμερα αντικείμενο πολλών ζυμώσεων σε σχέση με το κατά πόσο θα επαληθευτούν, όπως επαληθεύτηκαν οι προηγούμενες.
Ο Λαόνικος Χαλκοκονδύλης ήταν Έλληνας ιστορικός, μέλος της ομώνυμης αρχοντικής οικογένειας της Αθήνας, η οποία ανέδειξε αρκετούς λογίους κατά τον 15ο αιώνα.
ΠΗΓΗ https://www.pentapostagma.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ : Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: