Το ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ δάσος της Φανερωμένης Σαλαμίνας! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Το ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ δάσος της Φανερωμένης Σαλαμίνας!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
19 Σεπτεμβρίου 2018 17:11:00

Πολλές ιστορίες έχουν ακουστεί για το δάσος στην Φανερωμένη κοντά στον Μοναστήρι , έχουμε ακούσει για εμφάνιση μαυροφορεμένης γυναίκας στον δρόμο που περνάει μπροστά από το μοναστήρι, κάποιος μας είπε μια ιστορία η οποία όπως λένε συνέβη παλιότερα αλλά δεν μας είπε πια χρονολογία περίπου.
Η ιστορία που μας είπε:
Ήταν δυο άτομα μέσα σε ένα αμάξι (βράδυ έγινε όλο το σκηνικό) και καθώς προχωρούσαν στον δρόμο, βλέπουν μια γυναίκα ντυμένη ακριβώς όπως οι καλογριές να προχωράει στον δρόμο, τα παιδιά από ευγένεια σταματάνε δίπλα από την γυναίκα και της λένε «που πας; Να σε πάμε κάπου;» αυτή δεν τους απάντησε με την πρώτη, την ξαναρωτάνε και τότε η γυναίκα τους λέει «Δεν πρέπει να κυκλοφορείτε μόνοι σας εδώ τέτοια ώρα».

Τα παιδιά συνέχιζαν να μιλάνε στην γυναίκα ώσπου κάποια στιγμή γυρίζει η γυναίκα παρατηρεί καλά τα παιδιά κοιτάει τον οδηγό ο οποίος φόραγε σταυρό και στην συνέχεια κοιτάει τον συνοδηγό ο οποίος δεν φόραγε, τότε λέει στον συνοδηγό που δεν φόραγε σταυρό , εσύ θα έρθεις μαζί μου.Το παλικάρι σαν να ήταν υπνωτισμένο βγαίνει από τα αμάξι και ακολουθεί την γυναίκα μέσα στο δάσος , ο οδηγός μέχρι να καταλάβει τι έγινε και να ξεπεράσει το σοκ, βγαίνει από το αμάξι και ψάχνει τον φίλο του άλλα μάταια.
Δεν μπορούσε να τον βρει.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: