Η Πανσέληνος της Κυριακής Φέρνει Καλή Ενέργεια. Κολυμπήστε στις Θετικές Δονήσεις της
Η Πανσέληνος της Κυριακής Φέρνει Καλή Ενέργεια. Κολυμπήστε στις Θετικές Δονήσεις της

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μια στάση. Καθίστε αναπαυτικά και σκεφτείτε τη ζωή σας. Νιώστε πόσο μακριά έχετε ταξιδέψει μέχρι τώρα. Νιώστε όλες τις επώδυνες στιγμές. Παρατηρήστε πώς σας έχουν μαλακώσει. Παρατηρήστε πως σας έχουν ενδυναμώσει.

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στον εσωτερικό σας κόσμο, μετά από ένα μεγάλο ταξίδι μέσα στο σκοτάδι και στον πόνο, το φως αναδύεται. Ο χρόνος για να ανθίσετε έφτασε τελικά, μετά από ένα μακρύ ταξίδι μέσα από τα βάθη της ψυχής.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στους Ιχθείς στις 26 και φέρνει μαζί της μια νέα έκρηξη δημιουργικής και ρομαντικής ενέργειας. Είναι μια από τις καλύτερες Πανσελήνους του 2018, και δηλώνει ένα νέο άνοιγμα, μια νέα πύλη ενέργειας που όλοι μας θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε.

Μετά την ένταση των τριών Εκλείψεων και πολλών ανάδρομων πλανητών, μας δίνεται τώρα μια ανάσα καθαρού αέρα. Έχουμε φτάσει τώρα στο φως στο τέλος του τούνελ, και θα ανταμειφθούμε για όλη την εργασία που κάναμε μέχρι τώρα.
Από τον Ιούλιο και μετά περάσαμε την πύλη της Έκλειψης μέσω μιας τριάδας πολύ ισχυρών Εκλείψεων. Αυτή η γέφυρα μας οδηγούσε μακριά από το παλιό και μας καθοδηγούσε προς το νέο. Αυτή η γέφυρα ήταν ο χάρτης μας, το εισιτήριό μας σε ένα επίπεδο ανώτερης συνειδητότητας, και επομένως το ταξίδι δεν ήταν εύκολο.
Χρειάστηκε να επιταχύνουμε την εξέλιξη μας. Το Σύμπαν χρειάστηκε να μας φέρει γεγονότα και περιστάσεις στη ζωή μας που μας ώθησαν να αντιληφθούμε την αλήθεια και να νιώσουμε τι ήταν πραγματικό μέσα στα βάθη της καρδιάς μας.
Αν και αυτή η τριάδα Εκλείψεων πραγματοποιήθηκε μέσα σε μόλις δύο μήνες, εργαζόμασταν με αυτόν τον κύκλο Εκλείψεων για αρκετό χρονικό διάστημα και τώρα καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της γέφυρας, μπορούμε να δούμε ότι συνδέεται με μια εντελώς νέα διαδρομή. Ένα νέο ταξίδι βρίσκεται τώρα μπροστά μας.
Καθώς κοιτάζουμε έξω στον ορίζοντα σε αυτόν τον νέο κόσμο που βρίσκεται μπροστά μας, ίσως να αισθανόμαστε λίγο άβολα. Ίσως ακόμη και να αντιστεκόμαστε στις αλλαγές που έχουν συμβεί, αλλά με τη βοήθεια αυτής της Πανσελήνου στους Ιχθείς πρόκειται να βιώσουμε μια έκρηξη εμπιστοσύνης, πρόκειται να βιώσουμε μια έκρηξη γνώσης.
Βαθιά στην καρδιά μας γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο και το πιο αληθινό μονοπάτι για εμάς και εκεί πού χρειάζεται να είμαστε τώρα. Βαθιά στην καρδιά μας γνωρίζουμε ότι ακριβώς εδώ που βρισκόμαστε είναι το τέλειο σημείο.
Υπό την επιρροή αυτής της πανέμορφης Πανσελήνου στους Ιχθείς, θα είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε στο νέο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά μας και θα νιώσουμε ενθουσιασμένοι για τα ταξίδια που πρόκειται να έρθουν. Θα νιώσουμε πιο δυνατοί, θα νιώσουμε περισσότερο ευθυγραμμισμένοι με τον εαυτό μας.
Η ζωή πάντα στροβιλίζεται και αλλάζει, αλλά κοσμικές ευθυγραμμίσεις και στιγμές σαν αυτές μας υπενθυμίζουν γιατί είμαστε εδώ και για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά.

Η ζωή δεν υπάρχει για να μας λυγίσει. Η ζωή δεν υπάρχει για να μας βλάψει. Είμαστε εδώ για να εξελιχθούμε. Είμαστε εδώ για να μάθουμε. Είμαστε εδώ για να ζήσουμε μια περιπέτεια!

Οι αιώνιες ψυχές μας γνωρίζουν την αλήθεια. Οι αιώνιες ψυχές μας γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια προσωρινή ταινία, ένα προσωρινό σενάριο στο οποίο όλοι μπορούμε να παίξουμε μαζί. Και όταν όλα αυτά γίνουν, όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα επιστρέψουμε στην αληθινή μας φύση, στο πραγματικό μας σπίτι, και θα χαμογελάμε για το πόσο θαυμάσια ήταν, θα χαμογελάμε για τους φίλους και τις αναμνήσεις που αποκτήσαμε.
Θα αγαπήσουμε επίσης τις δύσκολες στιγμές και θα γνωρίζουμε ότι ήταν αυτές οι στιγμές οι οποίες μας βοήθησαν να μάθουμε πολλά και να εξελιχθούμε ακόμα πιο πολύ.

Το μήνυμα της Πανσελήνου του Αυγούστου είναι να γιορτάσετε τον εαυτό σας και το ταξίδι. Έχετε ταξιδέψει τόσο μακριά και τώρα είναι η στιγμή να τιμήσετε τον εαυτό σας, να είστε ευγενικοί μαζί του και να τον αγαπήσετε.

Αυτή η Πανσέληνος είναι ο ιδανικός χρόνος για να κάνετε μια στάση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσετε στον εαυτό σας μια αγκαλιά και να τον συγχαρείτε για όλα.
Είστε τέλειοι. Είστε πανέμορφοι. Η ζωή που έχετε δημιουργήσει είναι εκπληκτική. Αξίζετε τα πάντα. Και το πιο σημαντικό, αξίζετε τη δική σας αγάπη και στοργή.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου στους Ιχθείς είναι λαμπερή, είναι ένας φάρος ελπίδας και είναι ένα καθαρό και αληθινό φως στο σκοτάδι. Είναι προστατευτική, είναι μαγική και υπενθυμίζει ότι είστε πιο ισχυροί από ό,τι ποτέ φανταστήκατε.

Τώρα είστε σοφότεροι μέσα από όλο αυτό το ταξίδι που κάνατε. Ακριβώς όπως η Πανσέληνος, είστε μεγαλοπρεπείς και πιο λαμπεροί όσο ποτέ άλλοτε.
Σταθείτε υπό το φως αυτής της Πανσελήνου. Κολυμπήστε υπό το φως αυτής της Πανσελήνου. Καθαρίστε και ενεργοποιήστε τους κρυστάλλους σας υπό το φως αυτής της Πανσελήνου, καθώς θα απορροφάτε αυτές τις αρμονικές δονήσεις που θα σας συντροφεύουν στο νέο σας μονοπάτι.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι μια σπάνια φροντίδα προς τον εαυτό, προς τη ψυχή σας. Μια πανέμορφη μελωδία ενέργειας που θα σας αγαπήσει, θα σας αγκαλιάσει, και θα σας υπενθυμίσει ότι έχετε Αγάπη και Φως!

omorfizoi.gr
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: