Υπάρχουν περισσότεροι του ενός “Μαύροι Ιππότες”; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Υπάρχουν περισσότεροι του ενός “Μαύροι Ιππότες”;

26 Μαΐου 2018 18:51:00

Ο Καθηγητής Ουόλτερ Χιούστον, του Πανεπιστημίου του Κάνσας, δήλωσε τον Φεβρουάριο του 1960 ότι ο μυστηριώδης δορυφόρος, για τον οποίο γινόταν τόσος θόρυβος, ο “σκοτεινός δορυφόρος” όπως τον  αποκαλούσαν εκείνη την εποχή, δεν ήταν το μόνο σώμα αγνώστου προελεύσεως το οποίο περιφερόταν γύρω  από τον πλανήτη μας.

Από τη μελέτη του συγκεκριμένου θέματος και τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί, προέκυπτε ότι γύρω από τη Γη κινούνταν τουλάχιστον 4 έως 6 μυστηριώδη αντικείμενα. Το ένα από αυτά εντοπίστηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, να κινείται σε εξαιρετικά μεγάλο ύψος.
Η άποψη του Καθηγητή Χιούστον για τα αντικείμενα αυτά ήταν ότι επρόκειτο περί αμερικανικών δορυφόρων των οποίων οι πομποί δε λειτουργούσαν. Η παρακολούθηση των δορυφόρων αυτών γινόταν μέσω των ραδιοσημάτων που εξέπεμπαν. Στην περίπτωση που ο πομπός ενός δορυφόρου δε λειτουργούσε, τότε δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουν οι επιστήμονες εάν είχε τεθεί σε τροχιά.
Ο Καθηγητής Χιούστον πίστευε ότι τα μυστηριώδη αντικείμενα ήταν δορυφόροι τύπου Vanguard, οι οποίοι είχαν αποτύχει να φτάσουν στην προκαθορισμένη τροχιά.

Ο, βάρους 3 λιβρών (1,4 κιλά), τεχνητός δορυφόρος Vanguard. Εκτοξεύτηκε στις 17/03/1958
Ο, βάρους 3 λιβρών (1,4 κιλά), τεχνητός δορυφόρος Vanguard. Εκτοξεύτηκε στις
17/03/1958

Από την πλευρά της Σοβιετικής Ένωσης, δια μέσου του Αντιπροέδρου της, Αναστάς Μικογιάν, αποκλειόταν το ενδεχόμενο κάποιο από αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα να ήταν σοβιετικής προέλευσης:

Αναστάς Μικογιάν (13/11/1895 - 21/10/1978)
Αναστάς Μικογιάν (13/11/1895 – 21/10/1978)

“Για όλες τις εκτοξεύσεις τεχνητών δορυφόρων ή πυραύλων, έχουμε ήδη προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις”, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αναστάς Μικογιάν.
Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 13/12/1960…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στις 13/02/1960
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 13/02/1960
ΠΗΓΗ https://strangepress.gr/


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


One thought on “Υπάρχουν περισσότεροι του ενός “Μαύροι Ιππότες”;”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σιγά μην παραδέχονταν η σοβιετική νομενκλατούρα της εποχής εκείνης – όχι δηλαδή πως και η σημερινή εποχή διαφέρει δραστικά από τότε – πως αυτά τα "μυστηριώδη αντικείμενα" που βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από την γη, ήταν προϊόντα δικών της αποτυχημένων διαστημικών πειραμάτων, που είναι και η πιο προσιτή ερμηνεία για αυτά, το ενδεχόμενο βέβαια όλα αυτά να ήσαν κάτι περισσότερο "εξωτικό" έχει κι αυτό τις πιθανότητες του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: