Δρ Michio Kaku: Υπάρχει μια Εξωγήινη τεράστια κατασκευή 1.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη
Δρ Michio Kaku: Υπάρχει μια Εξωγήινη τεράστια κατασκευή 1.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη

Το KIC 8462852 είναι ενα αστέρι που όλοι μιλάνε για αυτο, αφού κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τα ακανόνιστα πρότυπα φωτός που προέρχονται από το αστέρι που βρίσκεται 1.500 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Πολλοί ερευνητές έχουν αναρωτηθει τι θα μπορούσε να προκαλέσει τις αινιγματικές ακτινες του φωτός που δεν εχουν ποτε ξαναδει.
Το ενδιαφέρον ειναι οτι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Δρ Michio Kaku είπε ότι θα μπορούσαμε να κοιτάζουμε μια εξωγήινη μεγαλη κατασκευη που χτίστηκε γύρω από το αστέρι.
Ο KIC 8462852, που βρίσκεται 1480 έτη φωτός μακριά, και έχει παραγάγει μια σειρά από παράξενες διακυμάνσεις του φωτός και οι ερευνητές αδυνατουν να εξηγήσουν οριστικά μπορει να ειναι ας πουμε μια μεγαλουπολη γεματη απο εξωγηινα οντα

Δεκάδες επιστήμονες προσπάθουν απεγνωσμένα σημερα να εξηγήσουν τι προκαλεί τις μυστηριώδεις διακυμάνσεις του φωτός του αστέρα.
Πολλοί άνθρωποι συμφώνουν ωστοσο με την δηλωση του Michio Kaku ότι μια γιγάντια εξωγηινοι κατασκευη που δημιουργήθηκε από έναν άκρως εξελιγμένο εξωγηινο πολιτισμό θα μπορούσε να είναι μια από τις εξηγήσεις. Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές έχουν προτείνει αρκετές εξηγήσεις, αλλά κανένας από αυτούς και καμια εξηγηση δεν φαίνεται να καλυπτει το μυστήριο πίσω από το αστέρι. Ακόμα και σήμερα, οι αστρονόμοι δεν μπορούν να αποκλείσουν την ύπαρξη μυστηριώδους «εξωγήινων μεγαγωγών» γύρω από το Kepler Star KIC 8462852 – που βρίσκεται περίπου στον αστερισμό Cygnus.
Και ενώ οι επιστήμονες συζητούν ακομα αν κοιτάμε γιγάντιους σμήνους κομητών,η εξωγήινα megastructures ή απλά σφάλματα επεξεργασίας δεδομένων, ο θεωρητικός φυσικός Michio Kaku πιστεύει ότι η πιθανή τεραστια κατασκευη γύρω από το μυστήριο αστέρι θα μπορούσε να είναι «η μεγαλύτερη ιστορία των τελευταιων πεντακόσιων ετων!»

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: