Χανιά: Ο Ολλανδός πρέσβης έσταξε δηλητήριο – «Η ελληνική κυβέρνηση δεν εφαρμόζει αυτά που υπογράφει» | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Χανιά: Ο Ολλανδός πρέσβης έσταξε δηλητήριο – «Η ελληνική κυβέρνηση δεν εφαρμόζει αυτά που υπογράφει»

16 Οκτωβρίου 2017 10:19:00

Ο Ολλανδός πρέσβης βρέθηκε σε έκθεση στα Χανιά και επιτέθηκε στην κυβέρνηση. Ζήτησε να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια…

Για την Ελληνική Κυβέρνηση και την εικόνα που έχει δώσει η Ελλάδα στο εξωτερικό, μίλησε μεταξύ άλλων ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp, στα πλαίσια του 3ου Orange Water, που διεξάγεται και στα Χανιά. Όταν τον πλησίασαν δημοσιογράφοι, ο Ολλανδός πρέσβης «έσταξε δηλητήριο» για τη χώρα μας. «Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν εφαρμόζει αυτά που υπογράφει. Η οικονομία της Ελλάδας βελτιώνεται αλλά η Κυβέρνηση πρέπει να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια», τόνισε ο κ. Veldkamp.

Η έκθεση στα Χανιά

Τα εκθέματα θα είναι διαθέσιμα στα Χανιά, από τις 15 έως τις 28 Οκτωβρίου με έργα από Έλληνες, Ολλανδούς και άλλους Ευρωπαίους καλλιτέχνες. «Το Orange Water, ξεκίνησε το 2015, εκθέτει σε διάφορες χώρες της Ελλάδας, καθώς υπάρχει ένας δεσμός ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ολλανδία, όχι μόνο λόγω της συνεργασίας στο Πεδίο Βολής και στη Βάση της Σούδας, αλλά και λόγω τουρισμού, καθώς οι Ολλανδοί αγαπούν τα ελληνικά νησιά και στα Χανιά ζουν ως μόνιμοι κάτοικοι πάνω από 2.000 Ολλανδοί» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο κ. Veldkamp.

ΠΗΓΗ ΖΑΡΠΑ NEWS


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: