Αλβανός Φασίστας: Η εγκληματική Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Αλβανός Φασίστας: Η εγκληματική Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

31 Ιουλίου 2017 21:00:00

«Ο επικεφαλής του (φασιστικού)  Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία, Ταχίρ Βελίου, αντέδρασε στα σοβινιστικά ψέματα του προέδρου της Ελλάδας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος σε μια ομιλία στο συνέδριο του αποκαλούμενου Παγκόσμιου Συμβουλίου των Ηπειρωτών της Διασποράς, παρενέβη ανοιχτά στις εσωτερικές υποθέσεις της Δημοκρατίας της Αλβανίας», γράφει η ιστοσελίδα του φασιστικού κινήματος της Αλβανίας, το οποίο (κίνημα) εγκρίθηκε από το αλβανικό κράτος ως ‘νόμιμο’.

Συνεχίζει το δημοσίευμα με αλλοπρόσαλλο ύφος  και σαφέστατη σύγχυση του συντάκτη:
Τέτοιες δηλώσεις δεν συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη ειρήνη και την περιφερειακή σταθερότητα, είπε ο Βελίου, αντιδρώντας έντονα στις δηλώσεις του Έλληνα προέδρου, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος στην Πρέβεζα-  η οποία (πόλη) παραμένει παράνομα εκτός (της επικράτειας) της Αλβανίας (!!!), είχε άλλη μια φορά το θάρρος να αναμειχθεί στις εσωτερικές υποθέσεις  της Αλβανίας.
Η Ελλάδα πρέπει να έχει θετική αντιμετώπιση και να τερματίσει τις επεκτατικές αξιώσεις στα κυρίαρχα εδάφη της Αλβανίας.
Πρέπει να πάρει τολμηρές αποφάσεις για τη διόρθωση των αιώνιων αδικιών εναντίον των Αλβανών με την ελληνική εισβολή, και να απελευθερωθεί  από το αποικιοκρατικό και γενοκτονικό παρελθόν της, βοηθώντας στην (…) αποκατάσταση 15.675 τετραγωνικών χιλιομέτρων αλβανικής επικράτειας,  με βάση τις αρχές του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης και του αποχρωματισμού.
Η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να καταργήσει επειγόντως τον πολεμικό νόμο (2636/1940) του 1940 και να εγγυηθεί σε απόλυτη συμφωνία όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα και υποχρεώσεις της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους αυτόχθονες Αλβανούς και τους Αρβανίτες στην Ελλάδα.
Επίσης, η Ελλάδα πρέπει να επιτρέψει επειγόντως την επιστροφή του αλβανικού πληθυσμού  των Αλβανοτσάμηδων, και να αναγνωρίσει τη γενοκτονία εναντίον των Αλβανοτσάμηδων.
Ώστε (οι Αλβανοτσάμηδες) να αποκτήσουν διπλή υπηκοότητα, να τους επιστραφούν οι ιδιοκτησίες, να αντισταθμισθεί η χρήση της περιουσίας, να διοργανωθεί τοπική διακυβέρνηση και διοίκηση  με επίσημη γλώσσα σε όλη τη Θεσπρωτία την αλβανική γλώσσα και να ανοιχθούν σχολεία (αλβανικά), χρηματοδοτώντας την εκπαίδευση στα αλβανικά σε όλα τα επίπεδα.
Η ελληνική μειονότητα στη Δημοκρατία της Αλβανίας σύμφωνα με τα απογραφικά αποτελέσματα του 2011 είναι μόνο 24.243 άτομα και απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και εκπροσωπείται σε όλα τα πολιτικά επίπεδα της χώρας, επομένως, τα ψέματα του Έλληνα προέδρου δεν είναι παρά η ελληνική προπαγάνδα, που υπονομεύει τη βελτίωση των Σχέσεων μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
ΠΗΓΗ http://www.echedoros-a.gr/2017/07/blog-post_213.html


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: