Βρέθηκαν Ναοί θαμμένοι στα κάτω από την Ακρόπολη | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Βρέθηκαν Ναοί θαμμένοι στα κάτω από την Ακρόπολη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ
2 Απριλίου 2017 19:44:00

Σύμφωνα με την 6η Διεθνή Συνάντηση για την Αποκατάσταση των Μνημείων του Παρθενώνα, υπάρχουν 3 ναοί, πριν το Παρθενώνα, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως ή ενσωματωμένοι στα τείχη.

Περιέργεια και το θαυμασμό που προκαλείται από την είδηση ​​ότι η πλευρά, πίσω και κάτω από το ναό του Παρθενώνα, πιθανότατα κρύβει τρεις ναούς. Υπήρχε ένας αρχαϊκός Παρθενώνας, ο οποίος χτίστηκε από πειραϊκή ακτίτη λίθο. Άλλος ένας αρχαίος ναός και ένας ημιτελής Προπαρθενώνας που καταστράφηκε από τους Πέρσες πριν από τη μάχη της Σαλαμίνας. Η αρχαιολόγος κ Sioumpara τελεί την  ανασκαφή και αντικείμενα από τον Προπαρθενώνα, από ασβεστόλιθο, ήδη έχουν δώσει νέες πληροφορίες για το ναό.


Μερικά από αυτά θα εκτεθούν στο νέο μουσείο της Ακρόπολης σύντομα. Δεν είναι αδύνατο, αλλά σίγουρα πολύ δύσκολο και ίσως ανέφικτο όπως χαρακτηρίζεται από αρχαιολόγους, να γίνει η ανασκαφή και να αποκαλυφθούν οι ναοί  που χτίστηκαν πριν από τον Παρθενώνα προς τιμήν της Αθηνάς. Ο καθηγητής Μανώλης Κορρές  τόνισε ότι δεν επιτρέπεται η παραμικρή κίνηση λόγω της κακής συντήρησης του ναού.
ΠΗΓΗ http://elhalflashbacks.blogspot.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: