ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! (β’ μέρος) | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! (β’ μέρος)

15 Φεβρουαρίου 2016 16:23:00


Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε 200 μέτρα από το σπήλαιο του νταβέλη. Θα μπορούσε κανείς να πει οτι διακρίνει μια νεκροκεφαλή!

Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε επίσης περίπου 250 μέτρα από το σπήλαιο του νταβέλη. Διακρίνεται ένα πρόσωπο με ‘ανθρώπινα’ χαρακτηριστικά!

Οι δύο παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο εσωτερικό του σπηλαίου του νταβέλη. Στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε στην ίδια ακριβώς θέση με διαφορά μερικών δευτερολέπτων από τη δεύτερη  δεν εμφανίζεται καμία ανωμαλία στην φωτογραφία. Όμως στην δεύτερη  διακρίνεται μια λευκή φιγούρα να κινείται με κάτι σαν ‘πρόσωπο’ .
Η παραπάνω  περίεργη φωτογραφια τραβήχτηκε στο εσωτερικό του σπηλαίου.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι τραβήχτηκε χωρίς τη χρησιμοποίηση ΦΛΑΣ στο εσωτερικό του σπηλαίου.. Εμφανίζεται μια φωτεινή σφαίρα κίτρινου χρώματος. ORB ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΜΕ ΦΛΑΣ.
Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε στα αριστερά τοιχώματα του σπηλαίου. Φαίνεται καθαρά μια περίεργη φωτεινή σφαίρα στο βάθος.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ-ερευνητής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: