Αυτό είναι το Κυπριακό βιάγκρα! Το φυτό που καλλιεργείται στο νησί της ΚΥΠΡΟΥ
Αυτό είναι το Κυπριακό βιάγκρα! Το φυτό που καλλιεργείται στο νησί της ΚΥΠΡΟΥ

Αυτό είναι το Κυπριακό βιάγκρα! Το φυτό που καλλιεργείται στο νησί μας και έχει «μαγικές ιδιότητες»
Αυτό είναι το κυπριακό «βιάγκρα» Tribulus terrestris, τα κοινώς γνωστά φυτά τριόλια ή πενταξύλια! Τα τριόλια είναι ένα φυτό που το βρίσκουμε εύκολα και σε μεγάλη ποσότητα στον τόπο μας. Η προετοιμασία του θεραπευτικού του ροφήματος για όσους θα ήθελαν να ακολουθήσουν την εύκολη και φτηνή αυτή λύση για επίλυση των προβλημάτων τους, είναι εύκολη και το κυριότερο είναι χωρίς παρενέργειες για τον οργανισμό
Στην Κύπρο οι καλλιεργητές κατάλαβαν τη σημασία αυτού του φυτού και προχώρησαν στη δημιουργία οργανωμένων καλλιεργειών…Ποιος ο λόγος λέτε;
Το γνωστό σε όλους μας τριβόλι, τελικά δεν πρέπει να είναι και τόσο μισητό… Πολύ απλά το τριβόλι μπορεί να γίνει το ιδανικό αντικαταθλιπτικό αλλά και εξαιρετικό ρόφημα το οποίο αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση κατακόρυφα!

Επίσης η αντικαταθλιπτική δράση που έχει το τριβόλι, επηρεάζει θετικά τον οργανισμό μας ως προς την έκκριση ορμονών που σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία, βελτιώνοντας τη σεξουαλική ζωή μας!
Το τριβόλι δεν παρουσιάζει καμία παρενέργεια στον οργανισμό. Το ρόφημα του, παρουσιάζει στους άνδρες αυξημένη κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, αυξημένη σπερματογένεση και υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης όπως έχουν παρατηρήσει οι επιστήμονες.
Στις γυναίκες τονώνει την σεξουαλική διάθεση και μειώνει ραγδαία τα ψυχοσωματικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως άσχημη διάθεση, πόνος στην κοιλιακή χώρα, υπεραιμία και αϋπνία.
Το βότανο αυτό μαζεύεται χωρίς τις ρίζες του, μόνο όταν είναι πλήρως ανθισμένο και μαζί με τους καρπούς του. Δηλαδή τα «τριβόλια» του.
Στη συνέχεια καθαρίζεται από τις σκόνες και το βράζουμε για αρκετή ώρα σε μια κατσαρόλα. Το ρόφημα αυτό, το «σουρώνουμε» και μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι μια εβδομάδα. Η δοσολογία είναι 3 φλιτζάνια του καφέ την ημέρα, με το τελευταίο να είναι πάντα το βράδυ πριν τον ύπνο.
Βέβαια, πρέπει πάντα να ζητάμε τη γνώμη κάποιου γιατρού και ποτέ να μην καταναλώνουμε οποιοδήποτε βότανο κατά βούληση. Έτσι αποφεύγουμε τις παρενέργειες…

ΠΗΓΗ : http://funlab.gr/afto-ine-to-kipriako-viagkra-to-fito-pou-kalliergite-sto-nisi-mas/

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

error: