Τύποι “Στενών Επαφών” Με Εξωγήινους | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τύποι “Στενών Επαφών” Με Εξωγήινους

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:U.F.O, ΔΙΑΦΟΡΑ
1 Μαΐου 2015 22:56:00

Οι θεάσεις ΑΤΙΑ κατατάσονται σε κατηγορίες, γνωστές ως “στενές επαφές” (close encounters) και υπάρχουν 4 τύποι στενών επαφών.

Οι επαφές “Πρώτου Τύπου” χαρακτηρίζουν την οπτική επαφή ΑΤΙΑ από μεγάλη απόσταση, με φωτεινό σημείο ή αντικείμενο παράξενου σχήματος και με ασυνήθιστες κινητικές ιδιότητες.

Οι επαφές “Δεύτερου Τύπου” είναι η θέαση ΑΤΙΑ από κοντινή απόσταση. Στην διάρκεια αυτών των επαφών μπορεί να παρατηρηθούν και κάποια ιδιόμορφα φαινόμενα στον γύρω μας χώρο. Πχ. ζαλάδες, έντονο φώς, ηλεκτρικές διαταραχές / παρεμβολές, κ.α.

Ο “Τρίτος Τύπος” περιλαμβάνει τις επαφές του Δεύτερου Τύπου, κατά τις οποίες έχουμε και οπτική ή φυσική επαφή με έμβια εξωγήινα όντα.

Ο “Τέταρτος Τύπος”, που είναι και η σπανιότερη απο τις 4 περιπτώσεις επαφών, είναι όταν γίνει απαγωγή ανθρώπου από εξωγήινα όντα ή και μεταφορά του εντός του διαστημοπλοίου τους.
ΠΗΓΗ : mac13


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: