Επίθεση σε βάση των Κομάντος του Αιγαίου απο αντάρτες του PKK!!

Επίθεση σε βάση των Κομάντος του Αιγαίου απο αντάρτες του PKK!!

Στην βάσης της Φώκιας όπου εδρεύουν οι αποβατικές δυνάμεις της Τουρκίας που χρησιμοποιούνται στις Ασκήσεις με σενάριο την Κατάληψη Ελληνικού νησιού. Ένας ναύτης σκοτώθηκε και τουλάχιστον έξι τραυματίστηκαν σε ενέδρα απο μέλη του Κόμματος του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) στο Αιγαίο σε επαρχία της Σμύρνης το πρωί, με την εφημερίδα Hurriyet.

Επίθεση σε βάση των Κομάντος του Αιγαίου απο αντάρτες του PKK!!


Μαχητές του ΡΚΚ άνοιξε πυρ εναντίον στρατιωτών μετά έκρηξη από μια νάρκη που είχε παγιδευτεί στο δρόμο που οδηγεί προς την Τουρκική Διοίκηση των αμφίβιων δυνάμεων σε Φώκια περιοχή της Σμύρνης Η νάρκη πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο, όταν ένα στρατιωτικό λεωφορείο πέρασε από περίπου 8 π.μ.

Η μάχη ξέσπασε όταν στρατιώτες απάντησαν στην επίθεση και ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σε σύγκρουση. Μια δεύτερη νάρκη εξερράγη σε δρόμο όταν ενισχύσεις απεστάλησαν από ένα κοντινή ναυτική βάση.

Έξι στρατιώτες με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ege Επίθεση σε βάση των Κομάντος του Αιγαίου απο αντάρτες του PKK!!

Τούρκοι Commandos αναπτύχθηκαν με ελικόπτερα γύρω απο τη Φώκια και κοντά τις βάσεις για να ξεκινήσει μια επιχείρηση για να συλλάβει τους δράστες.Επίθεση σε βάση των Κομάντος του Αιγαίου απο αντάρτες του PKK!!   
ΠΗΓΗ : http://greeknation.blogspot.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

error: